Șeful AJF a anunțat azi jucătorul, antrenorul și echipa anului la Buzău

Astăzi, într-o conferință de presă, șeful AJF Buzău a anunțat laureații fotbalului buzoian din 2017.

„Aseară s-a reunit Comitetul Executiv în urma căruia cel mai bun jucător buzoian din 2017 a fost desemnat atacantul Alin Iacob de la Metalul Buzău. Cel mai bun antrenor a fost ales Valentin Stan, tot de la Metalul. Pentru performanța de a fi promovat din liga a patra în liga a treia și, mai apoi, grație prestației lăudabile din al treilea eșalon, Metalul a primit distincția de echipa anului la Buzău. Cel mai bun arbitru a fost desemnat Laurențiu Ionașcu, în timp ce Ion Moise a fost cel mai bun observator”, a anunțat președintele AJF Buzău, Adrian Petre.

Distincții au primit și LPS Buzău și CSM Rm. Sărat, la egalitate, pentru titlul de cea mai bună echipă de juniori. Viitorul 2010 și Onix Rm. Sărat au fost desemnate cele mai bune echipe la futsal respectiv fotbal feminin.

Adrian Petre a apreciat 2017 ca fiind un an bun pentru fotbalul buzoian, nemulțumirea sa fiind legată de arbitraj, acolo unde Buzăul nu mai are reprezentant de câțiva ani.

Obiective pentru 2018 sunt promovarea campioanei județului Buzău, cel mai probabil SCM Gloria, în liga a treia și câștigarea de către selecționata AJF a competiției Cupa Regiunilor.

În finala pe țară, Buzăul se va duela cu Prahova, câștigătoarea urmând să reprezinte România la Turneul de baraj din Slovenia.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.