Șeful AUR Buzău a anunțat că susține referendumul: „Vă rog să fiți prezenți”

Ajutor dat azi referendumului de generalul Nicolae Roman, liderul AUR Buzău, prezent la inaugurarea parcului Iazul Morilor.

Fostul șef al armatei de la Buzău a recomandat buzoienilor să meargă duminică la vot:

„V-aș ruga să gândiți cu etajul superior (n.r. și a arătat cu degetul la cap) și cu inima. Cei mai în vârstă gândiți-vă la copiii și nepoții dvs. Dați posibilitatea zonei să înflorească. Referendumul este cel ami înalt act de democrație. Vă rog să fiți prezenți, să vă spuneți părerea”

Vezi, mai jos, VIDEO cu declarația generalului. Primarul Toma l-a căutat câteva secunde prin mulțime, șeful AUR fiind undeva în ultimul rând de spectatori.

La alegerile parlamentare din decembrie anul trecut, AUR a produs surpriza la Buzău reușind să obțină peste 8% din sufragii.

loading...

4 comentarii la „Șeful AUR Buzău a anunțat că susține referendumul: „Vă rog să fiți prezenți”

  • Probabil ca generalii astia din categoria „mos Teaca”, ar face mai bine sa nu mai faca pe „patriotii” si sa treaca acolo unde le este locul:la lada de gunoi a …… expiratilor.Politica nu se face cu „drepti ” si „am inteles”, tovarase. Chiar „ati facut asa de multi…..pureci” pe aici pe la Buzau de va alesera „patriotii”…..deputat? Mai multa decenta si seriozitate ,chiar nu i-ar strica tovarasului general. ……..Acum,vad ca apare si „moda omului de bine din ULTIMUL RAND”,dupa aia cu „ultimul pe lista”!Interesant.Cata „modestie” si…….fatarnicie!

  • Ce seamănă acest domn cu Primarul! E obișnuit cu indivizi care gândesc cu etajele inferioare și crede că toți sunt la fel. Poate s-a uitat în jur și s-a putut abține să nu se adreseze corespunzător nivelului constatat. Tăcerea e de ….. știe ‘mnealui. Să meargă să voteze acești strategi ai istoriei. Cum să faci asta atât de gratuit? Pas!

  • Se pare ca acest domn are sanse sa mai candideze si la urmatoarele alegeri , dar pe listele PSD; isi pregateste cu grija viitorul

  • Cand vulpea nu ajunge la struguri zice ca sunt acri! Omul a venit cu un indemn pentru a participa la referendum, n-a zis cu subiect si predicat cum sa se voteze. Cand un om indeamna la normalitate se trezesc unii sa comenteze total pe langa subiect! Asta-i viata…!
    P.S. Recunosc ca n-a fost o exprimare prea fericita „etajul superior” dovedind aroganta, dar indemnul de a iesi la vot ramane aspectul pt. care nu trebuie balacarit de „vulpi”!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.