Șeful CJ a anunțat bugetul și obiectivul. „Finanțăm doar performanța!”

Start de azi pentru noua Gloria Buzău.

Astăzi, au fost ședințe la CJ și Primăria Buzău în care s-au aprobat 1) statutul noului club și 2) reprezentanții celor două entități în AGA și Consiliul Director.

La finalul ședinței CJ Buzău, Emanoil Neagu a răspuns întrebărilor jurnaliștilor:

„Noi, CJ Buzău, vom aloca un buget anual de 400.000 € pentru Gloria. Aste înseamnă, cu ce pun Primăria Buzău și investitorul privat, plus ce se mai strânge la club, un buget de aproape 1,2 mil. €. Un buget bun, care va permite Gloriei să atace promovarea. Obiectivul este promovarea în 2-3 ani, nu vom finanța decât performanța”

Neagu și CJ Buzău vor rămâne aproape și de Metalul, iar Gigel Guiu va reprezenta CJ Buzău în Consiliul Director de la Gloria

Așa cum buzoienii.ro a anunțat în premieră antrenor a fost numit Cristi Pustai, iar primul antrenament va avea loc marțea viitoare pe 22 iunie.

Consiliul Director format din 5 membri (Cristi Ceaușel și Eduard Pistol din partea Primăriei Buzău, Dragoș Cefălan și Gigel Guiu, din partea CJ plus C-tin Cristea – investitorul privat) vor trece la numirea unui președinte executiv, a directorului sportiv și a celorlalți angajați. Sediul clubului va fi, evident, la stadionul Gloria, dar separat de SCM Gloria Buzău.

Citește și:

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.