Șeful CJ Buzău: „Am obținut finanțarea. 80 de mii de persoane trec anual pe aici”

E cea mai bună veste pentru turismul buzoian. Se va asfalta și moderniza drumul spre Vulcanii Noroioși.

Anunțul a fost făcut de Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău.

„Am primit vestea mult așteptată de buzoieni și de turiști. Am obținut finanțarea pentru modernizarea drumului ce duce la Vulcanii noroioși. Vom avea avea o infrastructură rutieră la nivelul standardelor europene atât pentru locuitorii din zonă, cât și pentru turiștii care vizitează anual Vulcanii noroioși, aproximativ 80.000 persoane/an. Consiliul Județean Buzău va demara licitația de proiectare și execuție pentru ca acest obiectiv să fie realizat într-un timp cât mai scurt”.

Se vor moderniza 8 km de la Berca la Policiori și de acolo încă 6 km până la vulcani

 Comunicat CJ Buzău: „Compania Națională de Investiții a aprobat lista-sinteză, unde a fost inclus și proiectul ”Modernizare drumuri județene pentru acces Vulcanii Noroioși DJ 102F km 0+000 – 8+800 și DJ 220A km 0+000 – 5+800, Sătuc – Policiori – Vulcanii Noroioși, județul Buzău”, depus spre finanțare de Consiliul Județean Buzău. Acest proiect are o valoare estimată de 96.000.000 lei și o lungime de 14,6 km.

Neagu: „Turismul, prioritate în viitorul mandat”

„Buzăul are multe de oferit turiștilor, de la priveliști care îți încântă privirea, la obiective și oameni care îți încântă sufletul. Consiliul Județean Buzău a demarat un proiect de revitalizare a turismului buzoian, iar un prim pas este finalizarea procesului de modernizare a drumurilor de acces către zonele și obiectivele care așteaptă cu brațele deschise turiștii.

Astăzi, CJ Buzău va redeschide, după modernizare, Muzeul Chihlimbarului de la Colți


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

3 comentarii la „Șeful CJ Buzău: „Am obținut finanțarea. 80 de mii de persoane trec anual pe aici”

  • Niste noroi care bolboroseste, nu merita sa te duci acolo nici pe autostrada, cu limuzina gratis, platita de CJ.

  • Si de la Policiori la Manzalesti, prin Canesti si Chiliile, cand se va reabilita drumul judetean care in acte figureaza ca asfaltat, dar in realitate este partial asfaltat? Sunt vreo 25 de km, din care vreo 20 nu au fost niciodata asfaltati. Si daca ii asfaltau cu roaba, tot reuseua in 30 de ani.

  • Daca e in lista de sinteza va mai dura mult pina la asfaltare; se putea asfalta pina acum de Cons Jud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.