„Șeful de șantier în concediu, muncitorii la o altă lucrare…. Dezinteres total!”

E vorba de noua grădiniță din Dorobanți I (lângă parcul Marghiloman). Reporterul buzoienii.ro a trecut ieri pe acolo. N-a observat nicio mișcare („așa o trebui să fie”) și a plecat.

Azi, ghionion pentru muncitori, a fost rândul viceprimarului Ionuț Apostu să dea o raită. Care după ce bătut la ușă și nu i-a răspuns nimeni a pus mâna pe telefon.

„Dezinteres total! Azi, pe șantierul grădinței din Dorobanți, era liniște și pace… Șeful de santier în concediu, muncitori mutați la o altă lucrare… Pentru unii week-end-ul a început prea devreme, dar la nivelul Primăriei Buzău manifestăm toleranță zero față de constructorii neserioși!”, a anunțat viceprimarul, care și-a făcut și un selfie pe șantierul părăsit.

„Bineînțeles că am pus mâna pe telefon și i-am convocat pe toți luni dimineață la Primărie cu graficul de lucrări în față! Anteprenorul general care a câștigat licitația organizată de Ministerul Educației este o firmă din Timișoara și cred că nu a înțeles că sunt om de teren, pe șantier, și nu îl scap din ochi!”, a adăugat Apostu.

Noua grădiniță – construită cu fonduri europene – ar trebui să fie inaugurată anul viitor.

loading...

11 comentarii la „„Șeful de șantier în concediu, muncitorii la o altă lucrare…. Dezinteres total!”

 • De doua saptamani marele santier de la marea investitie baltile iazului este pustiu. Say poate asa zice graficu’? Asa e cand nu e troia, facem vizite si convicam. Cand e troia, facem imprumuturi sa-i platim si cand stau.

 • Pingback:

 • Parca toata lumea se lauda cu vietnamezi ca romanii nu sunt buni. Unde sunt vietnamezii ?? Si aia au plecat in tarile calde ??

 • Totul este în neregulă cu o situație ca asta.
  În primul rând, orice lucrare de genul ăsta e urmărită de un diriginte de șantier angajat sau plătit de beneficiar. El urmărește respectarea graficului, a proiectului, etc. și el raportează beneficiarului situația.
  Să înțelegem că la lucrarea asta se încalcă legea și nu beneficiarul nu are diriginte de șantier?
  Nu are ce să caute un primar sau viceprimar toată ziua să se filmeze și pozeze pe la lucrări, decât dacă o face în timpul liber. El este plătit pentru altceva, nu să se fâțâie electoral prin fața camerelor de filmat. Fiecare om trebuie să-si vadă de fișa postului.
  Primarul sau vice primarul să-și controleze proprii oameni: șefii structurilor administrative, că e vai de mama noastră la serviciile alea!

 • Recent a început amplasarea schelelor la blocurile turn din spatele hotelului Pietroasa, în vederea demarării reabilitării termice prin fonduri europene și guvernamentale. Totul ok dar…o simplă constatare: firma care gestionează lucrarea nu s-a gândit să aducă și o toaletă ecologică pentru muncitori. Evident…forțați de împrejurări , aceștia își fac nevoile fiziologice printre mașinile parcate …. Degradant, atât pentru sărmanii muncitori cât și pentru locatarii din zonă…. Cum lucrarea este prevăzută să dureze câteva luni bune……
  PS: Felicitări funcționarilor primăriei care au lucrat pentru obținerea acestor finanțări europene! Exemplul unor orașe precum Oradea sau Cluj, campioane în atragerea de fonduri europene, este clar demn de urmat!

 • Sa vină să vadă și autostrada bz 203 k. Mai mult se stă decât se muncește, parcă lucrează la o autostradă nu la un amarat de drum județean. Mai mult eu cred ca firma care lucrează a învățat sa facă infrastructura de-abia aici. Prea multe sifonări în asfalt, crăpături, denivelări, adevărate lacuri când plouă, tasarea nu este uniformă,. Afară te mâncau cu fulgi cu tot, erai pe tușă demult.

 • De ce nu-mi publici comentariile Tereaca. Este al treilea comentariu pe care nu mi-l publici iar ca mine sunt atâția cărora nu vrei sa le publici comentariile. Nu am înjurat nu am vorbit urât dar văd că ții în brațe primarii și te guduri pe lângă ei. Cenzura ta este prea apăsătoare și nu tine de etica jurnalismului. Din câte văd ne-am întors în Epoca de aur când lângă un jurnalist stăteau trei securiști. E dureros ca nu ne putem exprima liber. Asta faci tu ne îngrădești libertatea de exprimare. Din partea mea să-ți fie rușine .
  ..

 • Comentariul dvs a fost aprobat. Acuzele dvs sunt gratuite. Se cenzurează (și e normal să fie așa) comentariile care conțin insulte și calomnii. Libertatea de exprimare nu înseamnă că e voie a se spune orice despre oricine.

 • Tocmai că libertatea de exprimare înseamnă că ai voie să spui orice despre oricine dar în limita bunului simț. Dar pentru asta exista Facebook.

 • @Laurențiu
  Nu tin partea jurnalistului, dar cand aduci acuzații sau jigniri ar trebui să ai si probe. Posteaza pe facebook nemulțumirile, pentru ca acolo poti fi tras la raspundere, chiar și penal, de către cei vizați si vei fi nevoit să dovedești cele spuse de tine.

 • E o boală veche a lui Tereacă….orice comentariu care contrazice opinia enunțată în articol ( comentariu decent, fără injurii ori calomnii) trece doar printr-o minune de cenzura celui mai mare reporter de l-a avut Buzăul ever….
  Dacă nici eu nu știu….că doar mie mi-a cenzurat deja sute de comentarii ( precizez, decente dar în contradicție cu eminența cenușie a jurnalismului buzoian).
  Oare acest comentariu trece ???
  :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.