Șeful Lex Protect după scandalul de la UPU: „Doi agenți împotriva a 50 de inși. Ăia aveau voie să dea, ai mei, nu”. Iată ce măsură nouă s-ar putea lua!

Gheorghe Ibriș, patronul cunoscutei firme de pază și protecție din Buzău, a comentat incidentul de săptămâna trecută de la UPU Buzău:

„Chiar nu știu dacă se putea face mai mult. Rromii respectivi, surescitați după ce au participat la o înmormântare, au dat buzna cu mașinile în curtea spitalului. Totul s-a desfășurat în mare viteză. Cei doi agenți ai mei de la UPU s-au trezit deodată cu aproape  50 de inși peste ei. Puneți-vă în locul lor. Ăia aveau voie, la o adică, să fie violenți, băieții mei nu. Agenții au dispoziții clare să nu aplice violența în astfel de cazuri. Vă dați seama că dacă ai mei acționau cu violență și nu cu tact, ieșea măcel acolo. Doamne ferește! Unii dintre rromii respectivi aveau prin portbagaje bâte, răngi, lanțuri. Au fost filmați, imaginile sunt la poliție. Până să vină mascații și jandarmii, echipele de intervenție ale LEX Protect i-au scos pe toți scandalagiii în curtea spitalului. E regretabil ce s-a întâmplat, că o infirmieră și o doamnă doctor au fost agresate, dar e bine că nu s-a întâmplat mai rău, într-o astfel de situație extrem de riscantă”.

Evenimentul de joia trecută a fost analizat minuțios de conducerea spitalului, poliție și firma de pază.

„Discutăm despre introducerea unui filtru suplimentar de acces al autovehiculelor în curtea spitalului. Adică să mai punem o poartă care să fie închisă și deschisă de un agent de pază. Măsura e discutabilă. Pe de o parte pot fi evitate evenimente precum cel de săptămâna trecută, pe de alta, ambulanțele vor pierde și ele câteva secunde bune până se deschide poarta. Uneori aceste secunde înseamnă viață. Mâine mă voi întâlni cu directorul spitalului din nou pentru a stabili ce vom face”.  

loading...

6 comentarii la „Șeful Lex Protect după scandalul de la UPU: „Doi agenți împotriva a 50 de inși. Ăia aveau voie să dea, ai mei, nu”. Iată ce măsură nouă s-ar putea lua!

 • Bai ibrise ,golanii tai cotonogesc pe oricine,atunci cand sant 3-4 contra unu. Bineinteles ca atunci cand sant in inferioritate numerica, ii gaseste respectarea legii si nu spun ca sant niste lasi.

  Răspunde
 • Auras Tereaca lasa comentariile asa cum sant ,ca in curand s-ar putea sa te citesti singur.Daca ai ceva impotriva ,scrie la randul tau ,ce consideri ca nu-i corect ,dar lasa parerile fiecaruia,Chiar daca din punctul tau de vedere nu sunt corecte !!Fii rezonabil ,daca vrei sa faci presa nepartinitoare !!

  Răspunde
 • Foarte corect cea ce a afirmat domnu de mai sus. In urma cu cateva zile un tanar a fost agresat de 2 ,,MALACI” marca LEX.PROTECT intrun cazino .Tanaru sa supus fara sa riposteze si a parasit incinta cazinoului .Afara ,,MALACII” lau molestat fara menajamente desi tanarul nu a ripostat apsolut deloc ,nici macar sa ai injure. Acesta a suferit fracturi mandibulare si alte traume . Pentru imobilizarea respectivului tanar,desi nu era necesara, trebuia sa ai rupa maxilaru???Raspuzi dumneata pentru acestea????
  Gorilele dumitale sunt tari numai cand sunt versus persoane mai slabe sau cand sunt superiori nummeric ca de altfel ….. Praf. Tactica pe care ai educati dumneavoastra e :
  <> ,
  Habar nu aveti ce inseamna diplomatie , Imobilizare atunci cand situatia impune , etc.
  Cred ca e cazul sa angajati un Profesor care sa educe agentii dumneavoastra in acest sens.

  Răspunde
 • Spuneți o părere:un prieten a primit un pulan in cap rezultând 4copci de către unu de la lex..pot să-l dau in judecată?

  Răspunde
 • Normal.Au făcut o infractiune prin folosirea abuziva si nelegala a bastonul de cauciuc care poate fi folosit pentru autoapărare daca e cazul și nu are voie agentul de securitate sa aplice lovituri în zone vitale ci doar la brate sau la picioare.Veniti la mine sa va întocmesc plângerea penala fiindca acești agenti de intervenție nu au majoritatea atestat cerut de lege pentru interventii.Nu sunt educati ci DRESATI de .nenea Ibris sa facă impresie .Ma numesc ….Postați nr.de telefon sa va contactez.eu E dosar penal fara discuții.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.