Șeful PNL Buzău a venit însoțit de soție, fiică și nepoțel. FOTO + VIDEO

Apariție care a atras toate privirile pentru Cristi Romanescu.

Șeful PNL Buzău a venit la vot însoțit de soție (Beatrice) și fiica cea mare (Sandra), ambele îmbrăcate în alb, dar și de nepoțelul Vladimir.

„Să trăiți, domn’ primar!”, i-a strigat lui Romanescu un cunoscut pe holul Școlii nr. 1, acolo unde a votat șeful PNL Buzău.

„Mulțumesc, dar deocamdată candidez la Consiliul Județean. Altădată, poate, la primărie”, i-a răspuns deputatul buzoian, recunoscut și salutat de mulți dintre votanții cu care s-a intersectat.

La final, Romanescu a apreciat că „Buzău a rămas prea mult în urma altor județe. Am votat pentru un viitor în care Buzăul să se poată compara cu celelalte județe, acolo unde administrațiile PNL au demonstrat că se poate”.

Vezi mai jos VIDEO – cu declarația completă.

La final, Romanescu, mândru de nepoțelul său, le-a arătat jurnaliștilor prezenți câteva imagini cu Vladimir jucând tenis de masă cu celălalt bunic, Viorel Filimon (reputat antrenor de tenis de masă, tatăl lui Andrei Filimon, cunoscut jucător de tenis de masă, acum și el antrenor).

loading...

Un comentariu la „Șeful PNL Buzău a venit însoțit de soție, fiică și nepoțel. FOTO + VIDEO

  • Cam “saracut cu duhul”,Cristi Romanescu.Asa cum este si organizatia PNL Buzau.Mai bine te ocupi de propriile afaceri si nu mai incerca sa faci din politica o alta “afacere”. Nu ai chemare catre asa ceva,domnule Romanescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.