Șeful PSD: „Am rămas fără cuvinte. Îmi depășește imaginația”

Marcel Ciolacu a avut în urmă cu câteva minute la Antena 3 o primă reacție după desemnarea lui Florin Câțu drept candidat la funcția de prim-ministru:

„Lăsați-mă! să-mi revin! Am rămas fără cuvinte. Desemnarea lui Câțu depășește imaginația mea. Eu mă așteptam de la domnul Câțu să explice cum a reușit să se împrumute 10 miliarde în trei luni și jumătate, nu să fie desemnat candidat de prim-ministru. E clar acum pentru mine că președintele Iohannis a ales calea crizei politice”.

Ciolacu a mai spus că PSD nu va vota guvernul Câțu.

Buzoianul nu a răspuns la întrebarea dacă PSD va proceda precum în cazul guvernului Orban 2 prin neprezentarea la votul de învestitură: „Trebuie să vorbesc atât cu colegii mei din PSD, cât și cu partenerii noștri în privința strategiei pe care o vom urma”.

Până atunci, pesediștii vor avea duminică congres (dacă nu apare vreun caz de coronavirus), iar Marcel Ciolacu ar urma să fie desemnat președintele PSD.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Șeful PSD: „Am rămas fără cuvinte. Îmi depășește imaginația”

  • Deja criza asta incepe sa semene a banc prost. Daca am ajuns sa alegem prim ministri intre Veorica, Orban si Catu, inseamna ca ne meritam soarta. Dragnea o alegea pe Veorica, Johannis il alege acum pe Catu… iar noi chiar ramanem ca prostii…

  • Dar când ati numit bomba secolului in functia de premier, aka Veorica, cum naiba ai făcut sa nu mori, banuiesc ca ti-ai revenit foarte usor, ptr ca esti cam din acelasi aluat ca si ea, acelasi nivel intelectual, aceeasi educatie…

  • Un fel de Veorica cu barbă. Cam așa este Ciolacu.
    În toate partidele sunt și oameni de valoare, cu dragoste de țară, dar nu sunt promovați. În fruntea partidelor este nevoie de oameni obedienti, dispuși la orice compromis, fără coloană vertebrala și, de cele mai multe ori, de oameni “acoperiți”…
    P.S. Și-o fi revenit Ciolacu?!

  • Daca ar fi fost propus un analfabet din PSD era mai suportabil….

  • Johannis execută ordinele stăpânilor străini care vor o Românie slăbită la maxim și asta se obține prin: tulburare permanentă, divizare, asmuțire a unor categorii de cetățeni contra altora. El nu are ca sarcină rezolvarea ci crearea și adâncirea crizelor, ca oamenii să nu mai audă drujba Schweghofer din păduri, să nu mai simtă scutirea de datorii la buget a băncilor și firmelor străine, tranzacționarea între terți fără controlul statului român a rezervelor de gaz, supra îndatorarea bugetului la fonduri străine. Dacă voia să așeze lucrurile numea premier o personalitate neutră ca Dumitru Prunariu sau măcar un liberal mai de doamne ajută, ca Bogdan Aurescu, dar el vrea să continuarea discordiei, iar Katz(u) e cel mai nimerit.

  • Marilor critici de cartier: este evident ca l-au pus la mishto, ca sa forteze alegerile anticipate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.