Semafor cu buton. Azi a fost pus în funcțiune

Din această dimineață a devenit funcțional noul semafor cu buton înființat pe str. Drăgăicii.

Semaforul e cu buton și le va servi îndeosebi celor care vin la Casa de Pensii, în cartierul Integral, iar duminica vizitatorilor Târgului Drăgaica.

Cetățean apostrofat de șoferi că a trecut pe roșu. „Îmi cer scuze, dar n-am văzut că s-a pus semafor”
„Apasă, fată, pe buton!”

Semaforul cu buton e foarte util întrucât în zonă au avut loc de-a lungul timpului numeroase accidente, inclusiv mortale.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Semafor cu buton. Azi a fost pus în funcțiune

 • Aici e o chestie de marketing… ;_)

  Ca să stimulezi folosirea sa, nu spui că e semafor cu buton, ci păcănele cu semafor… 🙂

  Și care dă 3 „roșii” primește „dăcât” un capac de roată de bemveu, mânca-ți-… adică mânca-mi-ar… 😉

  Să vezi coadă la semafor, numa’ ‘ntelectiali d-ăia burtoși și cu cefe late, cu „facoltatea străjii”, de care e plină țigănia aia de Drăgaică…

 • O prostie inutila, generatoare de noi ambuteiaje si noi accidente.
  E greu de observat de toti participantii la trafic, indiferent ca sunt pietoni sau conducatori auto.
  Mai bine puneau mana si semnalizau zona cum trebuie, puneau avertizoare vizibile, vopseau asfaltul cum trebuie acolo si iluminau zona cum trebuie daca chiar doreau sa faca ceva util.
  Ma intreb cum le va servi îndeosebi celor care vin la Casa de Pensii, în cartierul Integral, iar duminica vizitatorilor Târgului Drăgaica daca acea trecere n-are nici o legatura nici cu cei ce vin la casa de Pensii, nici cu vizitatorii Targului Dragaica.
  Cine naiba vine duminica la Dragaica si traverseaza pe partea opusa a Dragaicii… ca sa faca ce? Sa bea o tuica la barul ce e in capatul trecerii de pietoni?
  Cine naiba vine la Casa de Pensii si merge ca nebunul pana la trecerea aia amplasata aiurea cand are trecere de pietoni langa statia de autobuz din fata Dragaicii? Poate doar pensionarii betivi ce vor sa intre in bar, dar spun nevestelor ca se duc cu treaba la Casa de Pensii.

  Mai bine desfiintau trecerea aia de pietoni, care e pusa aiurea si e inutila, si se axau pe trecerea ce e vis-a vis de Dragaica si care leaga Dragaica de curtea Casei de Pensii, si mai e si inaintea alveolei unde e statia de autobuz. Sau daca doreau sa faca ceva mai bine, mutau acea trecere dupa alveola statiei de la Dragaica, exact unde e acum ghereta de taxare parcare Dragaica, iar asta ar fi fluidizat mult mai bine traficul, ar fi fost si mai facila pentru pensionarii ce vor sa traverseze la Casa de Pensii, ar fi fost mult mai benefica si pentru cei ce locuiesc in zona cart Integral si folosesc autobuzul.
  Dar unde minte nu e… sau mai bine spus unde e interes sa se faca vad la niste baruri detinute de niste baieti de partid… atunci se face trecerea fix cu intrare in bar. Sa nu mai zic de defunctele maxitaxi.

 • Mare aglomerație de dimineață pe sensul dinspre oraș spre Brico !

  Pe trecerea de pietoni păzită strașnic de-acum de un multpreaiubit și anume – semafor, trecea țanțoș un vasnic proprietar de pechinez, remorcat in disperare de susnumita rasa aflata probabil în chinurile facerii și care probabil binevoise sa se elibereze de el însuși pe partea ailaltă a carosabilului.

  Cei douăj’ de șoferi care urmăreau minunea cu atâta interes că pe „clasicul” din Primera s-au asigurat că patrupedul va avea frigiderul plin cu cărniță frageda pentru tot restul vieții.

  Pesemne s-or fi terminat trambulinele alea limitatoare de viteza !

 • o mare greseala , deja sunt , cozi ,trece un pieton si in acest timp se aduna 20 de masini , PANA ACUM NU ERAU COZI ACOLO CHIAR NU VEDE NIMENI ,NU INTELEG DE SE FAC ASEMENEA CHESTII FARA NICIUN STUDIU , Pai daca sunt accidente din 10 in 10 pe o strada metri punem semfoare peste tot ?????? Aceiasi chestie si pe Transilvaniei .

 • Solutia trebuie extinsa si la trecerile de pietoni din dreptul targului Dragaica,, unde exista acele limitatoare de viteza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.