Semafor nou într-o intersecție din Buzău. De vineri se pune în funcțiune

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este DSC03732.jpg

Imaginea de mai sus e dinspre strada Bucegi înspre intersecția cu str. Alexandru Marghiloman și str Dorobanți.

Se observă în partea dreaptă stâlpii pe care au fost montate semafoarele. Măsura semaforizării intersecției a fost luată de poliția rutieră și municipalitate pentru a veni în sprijinul șoferilor care vin dinspre Bucegi sau Dorobanți și vor să acceseze str. Al. Marghiloman.

Mai jos s-a inserat și o fotografie de lângă trecerea de pietoni de pe Al. Marghiloman.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este DSC03727.jpg

Se poate observa și că aici a fost montat obișnuitul – de acum în Buzău – semafor cu buton.

Măsura semaforizării intersecției a fost luată de poliția rutieră și municipalitate pentru a veni în sprijinul șoferilor care vin dinspre Bucegi sau Dorobanți și vor să acceseze str. Al. Marghiloman.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este DSC03716.jpg

Astăzi, Primăria Buzău a anunțat că semaforul va fi pus vineri în funcțiune.

anunt

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Semafor nou într-o intersecție din Buzău. De vineri se pune în funcțiune

 • Chiar si in poza din articol se vede Mercedesul ML (BZ85TOS) al patronului parcat ilegal acolo care blocheaza vizibilitatea soferilor de pe Marghiloman la trecerea de pietoni si soferilor la asigurare pentru a intra pe strada Marghiloman din strada Dorobanti.
  Dupa punerea in functiune a semaforului va bloca si vizibilitatea semaforului ce va fi dat in folosinta, si sa vezi atunci accidente din vina patronului care parheaza neregulamentar si impiedica vizibilitatea.
  Politia in loc sa se preocupe de comportamente care pot duce la pierderi de vieti si handicapuri pe viata se leaga de oameni aiurea printre blocuri si emit avertismente si amenzi oamenilor pe motiv ca planteaza flori in fata blocului, ca taie iarba care e pana la fereastra, ca ingrijesc gardul viu de langa bloc si imbunatatesc aspectul din jurul blocului. De patroni e ordin de la primarie sa nu se lege, doar cei cu statut de angajat trebuiesc abuzati si jefuiti de bani ca ei n-au pile la primarie.

 • Nu numai ca e parcat illegal, dar e parcat illegal pe contrasens prin incalcarea liniei continue, adica caz de retinere permis de conducere, nu doar amenda.
  Si face asta probabil de zeci de ori pe zi, ca e foarte des parcata masina in acelasi mod acolo, iar peste drum e o masina argintie care e destul de des parcata tot la trecere.
  Pana nu mor oameni si nu se mediatizeaza intens asta nu face nimeni nimic.

 • VA GARANTEZ CA VOR FI NISTE COZI MARI LA ACEST SEMAFOR

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.