Semnul făcut de polițistul arestat către cei care îl filmau!

„Șoc după șoc” a scris reporterul buzoienii.ro la articolul precedent (AICI) despre polițistul care a recunoscut că se află „sub tratament psihiatric”.

La câteva minute după publicarea articolului, ne-a fost trimisă o nouă fotografie „șoc”.

Iată semnul făcut de polițist către echipa de filmare a TVR, după ce procurorii l-au încătușat:

Polițistul de 36 de ani, Mihai Nedelcu (angajat de IPJ Buzău în 2016, în prezent la de poliție rurală Pardoși), i-a spus reporterului TVR, Antonia Ioniță că e sub tratament psihiatric, recomandat de medic!” – vezi știrea TVR de mai jos.

Despre „isprăvile” mai noi și mai vechi ale polițistului buzoian puteți citi mai multe AICI.

Cei care vor să aprofundeze îi pot vizita contul de facebook.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Semnul făcut de polițistul arestat către cei care îl filmau!

  • Sper ca , daca tot s-a scormonit rahatul , sa inceapa si demascarea celor care l-au „ajutat” sa se angajeze ! Daca-i bal , sa fie bal !
    Daca nu ma inseala memoria , am avut un sef la circulatie din Rm.Sarat care circula cu numere false ! Cred ca e mult putregai in politie ! Daca dl. comisar circula cu masina neinmatriculata , politistul din sursa externa crede ca asa-i modelul !

  • Mai acoperiti-l inca o data si va face la fel! Un derbedeu! Un om onest, muncitor, nu ati fi ajutat! Pentru ca nu ar fi venit niciodata in genunchi sa il ajutati voi! Rusine!

  • acela nu este un simplu gest , ci un circuit energetic „kuji-in” dintr-o arta martiala japoneza , se numeste „to” (sabie) . Surprinzator faptul ca un politist fara scoala il stie, s-o fi antrenat cu Cristian Ozon ? Pe langa efectele accidentului , s-ar explica lipsa tablei de pe casa.

  • numa fini ai jupânului la circulație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.