Sens unic desființat în zona blocurilor dintre Spiru Haret și Bd. Unirii

Aleea Patriei nu va mai fi cu sens unic

Primăria Buzău de comun acord cu Poliția Rutieră au luat decizia ca pe Aleea Patriei, arteră ce face legătura printre blocurile din cartier, între străzile Patriei, Ciochinescu și Ciucurete, circulația să se desfășoare în ambele sensuri.

Până acum se circula într-un singur sens, dinspre Patriei înspre Ciochinescu și Ciucurete.

În aceste condiții în două locuri, indicatorul accesul interzis (vezi foto) a fost desființat din această dimineață.

„Au fost mai multe cereri ale locatarilor din această zonă, inclusiv ale asociației de proprietari, pentru ca Aleea Patriei să devină cu dublu sens. Am găsit că solicitarea este îndreptățită și am dispus în consecință. Am ținut cont de faptul că pe această alee dintre blocuri traficul este unul redus. În acest fel, locatarii de aici pot ajunge mai ușor la blocul în care locuiesc”, a spus azi viceprimarul Ionuț Apostu. 

Modificarea de azi este o consecință a transformării străzii Ciochinescu în arteră cu sens unic dinspre Bd. Unirii înspre Spiru Haret. Se vizează limitarea aglomerației de pe Spiru Haret din timpul școlii din dreptul Liceului Pedagogic și a Școlii nr. 15. 

Cele două străzi, Ciucurete și Ciochinescu(carosabil și trotuare), sunt asfaltate integral în aceste zile. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

aleea patriei
loading...

3 comentarii la „Sens unic desființat în zona blocurilor dintre Spiru Haret și Bd. Unirii

  • Daca tot sunteți puși pe schimbare, faceți si Sculpturii cu sens unic, că tot ne obligați să venim pe acolo

    Răspunde
  • Pe Aleea Patriei NU SE POATE CIRCULA în ambele sensuri. Ca și în trecut pe strada Ciochinescu, nu este loc decât pentru un singur sens. Trebuia sa menționați ca se poate circula ALTERNATIV în ambele sensuri, la mica înțelegere.

    Răspunde
  • Pe Aleea Patriei NU SE POATE CIRCULA în ambele sensuri. Ca și în trecut pe strada Ciochinescu, nu este loc decât pentru un singur sens. Trebuia să menționați că se poate circula ALTERNATIV în ambele sensuri, la mica înțelegere.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.