Sentință. Cei trei răzbunători, ani mulți după gratii

Carol Mărgărit a primit 6 ani și 8 luni. Fratele său, Florin Leonard Mărgărit, s-a ales cu 5 ani și două luni de închisoare. La fel, 5 ani și două luni, a primit și prietenul Pantelimon Dulcă. În total, 17 ani de temniță.

Sentințele, pe fond, au fost anunțate marți de Tribunalul Buzău – CLICK AICI.

Cei trei au făcut parte din comando-ul trimis de clanul Pasăre pentru a-l pedepsi pe „Tomiță”, după bătaia pe care „Tomiță” i-a aplicat-o lui Gilbert Pasăre la hotelul Bianka de la Mărăcineni.

Pantilimon Dulca (24 de ani), a fost întemnițat la câteva ore după răzbunarea servită lui „Tomiță” la Barul Garofița, iar frații Leonard (20 de ani) și Carol (27 de ani) au fost prinși mai târziu când voiau să părăsească țara.

Cei trei, probabil că sunt supărați și frustrați acum, pentru că sunt singurii care vor face închisoare.

UPDATE: „Tomiță” (Bogdan Toma în buletin) a scăpat de procesul în care era acuzat de bătaia aplicată lui Gilbert Pasăre, încadrată de procurori la „loviri și alte violențe”. „Ne-am împăcat, îmi pare rău de tot ce s-a întâmplat”, a anunțat „Tomiță”.

Vezi mai jos extrase din minuta sentinței prin care „răzbunătorii” au fost condamnați.

1aplică inculpatului MĂRGĂRIT Carol pedeapsa cea mai grea şi anume aceea de 6 ani închisoare (pentru infracţiunea de tentativă de omor de la data de 20.05.2019, în dauna victimei TOMA Bogdan) la care se adaugă sporul de 1/3 din totalul celorlalte pedepse stabilite (8 luni) inculpatul având de executat în final pedeapsa de 6 ani şi 8 luni închisoare

Carol Mărgărit a primit mai mult întrucât avea un rest dintr-o altă condamnare cu suspendare (și care a fost activată)

2aplică inculpatului MĂRGĂRIT Florin Leonard pedeapsa cea mai grea şi anume aceea de 5 ani închisoare la care se adaugă sporul de 1/3 din totalul celorlalte pedepse stabilite, inculpatul având de executat în final pedeapsa de 5 ani şi 2 luni închisoare

3aplică inculpatului DULCĂ Pantelimon pedeapsa cea mai grea şi anume aceea de 5 ani închisoare la care se adaugă sporul de 1/3 din totalul celorlalte pedepse stabilite, inculpatul având de executat în final pedeapsa de 5 ani şi 2 luni închisoare 

loading...

3 comentarii la „Sentință. Cei trei răzbunători, ani mulți după gratii

  • In traducere din limba justitziei rromanistaneze, o condamnare de 6 ani inseamna cca 2- 2,5 ani puscarie efectiva, dupa care brunetul condamnat iese cu aura de erou demn de luat in seama in mediul infractional, la care ravnesc toti brunetii ptr a capata autoritate in mediul interlop.
    Ptr ei titlul de puscarias este o onoare……[Leo]

  • Se duc baietii la facultate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.