Sentință definitivă în cazul profesorului care a sărutat o elevă pe gură

Sentință definitivă în cazul „profesorului” Ștefan Nedelcu care a oprit o elevă de 12 ani la finalul orelor și a sărutat-o pe gură.

Incidentul s-a produs în iunie anul trecut la Școala Merei (jud. Buzău) și a fost înregistrat de camerele de supraveghere din clasă.

Judecătoria Buzău a dictat 3 ani de închisoare cu suspendare, decizie menținută zilele trecute și după ce „profesorul” a făcut apel la Ploiești.

Ștefan Nedelcu s-a infiltrat la Școala Merei cu scopul de a câștiga niște bani de la elevi pe seama unor cursuri de dans. Afacerea a mers ca unsă, Nedelcu fiind promovat ulterior ca profesor de sport și chiar de biologie!

Profesorul și-a dat repede în petic, dar a pățit-o, întrucât fata frumoasă pe care o ochise (clasa a șasea), le-a povestit părinților ce i-a făcut „profesorul”.

Ghinion, clasa respectivă era monitorizată video, iar dna director a dat imaginile polițiștilor.

Nedelcu și familia lui dețineau o școală de dans la Buzău

Incidentul a (re)adus în atenție, modul în care se împart, pe pile, unele catedre din învățământul buzoian.

Un buzoian absolvent de Facultate de Biologie – pe bune, n-ar fi prins o catedră așa bună precum e cea de la Școala Merei!

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Sentință definitivă în cazul profesorului care a sărutat o elevă pe gură

 • Parcarea Asociatiei de proprietari PT 33(bl 108 si 109) din fata comandamentului Diviziei 2 cand de amenajeaza ptr inchiriere ????

  Răspunde
 • Oare este pentru prima oară când face așa ceva ??????

  Răspunde
 • … da’ matali, Denisî, di un’i știi, bre?

  … nu mă așteptam să îți placă așa tare aia… cum îi ziși… nu ti gândi to’ la prostii… adrenalina… pericolu’, na, ca sî prisepi șî matali… 😉

  Răspunde
 • Pe bune, deja „Denisa” nu mai are nici un farmec, chiar trebuie sa citim toate aberatiile ei?!? Cert este ca un asemenea „profesor” trebuie sa „predea” la inchisoare dar numai si numai situatii pozitive nu nenorociri!

  Răspunde
 • Cum??? Dar este ca-n Franța, ca-n Belgia!!! UE tocmai se pregătește să sancționeze poporul ungar pentru că a votat iarăși, pentru Orban. Majoritar. Liber.
  N-are cum să nu-ți placă democrația!!! Noi, niște mari sclaveți ai istoriei, care ne-am mulțumit mereu (sute de ani cel puțin) cu liderii aleși de stăpânii noștri, pe niște criterii… :)) Dacă cineva crede că vreun șef de țară de-al nostru este pus acolo de popor, să urmărească evoluția evenimentelor acestor zile în Ungaria! A venit momentul ca, după anii 90, mamele, fiicele, surorile noastre să execute iarăși dans la comandă. Am cărat noi aur cu anusul, în degete de la mănuși chirurghicale, din Rusia, dar nu e bun ritmul, trebuie pe repede înainte.
  Ca idee, este periculos să gândești, zilele astea, în țările ”civilizate”, că te pune pe drumul cel drept imediat sistemul. Eu mă aștept ca la CEDO să câștige animalul ăsta de om.

  Răspunde
 • Va rog sa-i raspundeti lu’ Virgil. El e cu parcarea.

  Răspunde
 • @ Denisa ( deși sunt sigur că e un bărbat în spatele acestui cont) ești tare…..chit că unii se arată deranjați și chipurile ofensați domnule, consideră gluma ta perpetuă ca fiind depășită, eu nu sunt de aceiași părere. E ok cum o adaptezi și particularizezi în funcție de subiect! Chiar reușești să mă fac să zâmbesc! Mulțumesc.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.