Serviciul de Ecarisaj Buzău: „Salvați numărul nostru în telefonul dvs. Haideți să eliberăm împreună orașul de maidanezi”. Iată numărul

Obiectivul Serviciului de Ecarisaj este zero câini maidanezi în municipiul Buzău până la sfârșitul anului. 

Pentru acest lucru s-au înființat două echipe mobile care acționează în fiecare zi de luni până vineri.

Acestea au primit și un telefon mobil la care orice buzoian poate solicita intervenția imediată a hingherilor. 

„0722.600.099. Acesta este numărul nostru. E bine ca orice buzoian să-l salveze în memoria telefonului mobil. Atunci când cetățenii văd pe stradă sau printre blocuri câini fără stăpân să ne contacteze. Noi vom veni imediat pentru a-i ridica. E mai bine să fie strânși din timp, decât să muște sau să sperie copiii. Împreună putem decreta până la finalul anului, Buzăul – oraș cu zero câini maidanezi. A venit vremea ca Buzăul să intre în categoria orașelor civilizate din Europa, unde nu se găsesc câini fără stăpân pe stradă”, a comunicat Serviciul de Ecarisaj din Buzău.

La 1 iulie a fost inaugurat la punctul de lucru Urbis Serv de la pepiniera din capătul străzii Răchitei noul padoc din Buzău cu o capacitate de 400 de locuri și care a costat în jur de 2 miliarde de lei vechi.

Deja au fost mutați toți câinii și toate utilajele de la vechiul padoc de pe str. Horticolei, acolo unde Primăria plătea lunar o chirie de 50 de milioane de lei vechi. 

De-a lungul anilor numeroși copii și adulți au fost atacați și chiar mușcați de câini maidanezi în Buzău și în țară.

Cel mai grav incident s-a petrecut în 2013, când un băiețel de patru ani a fost sfâșiat de mai mulți câini maidanezi din vecinătatea unui parc din București.  


În Buzău, ultimele reclamații privitoare la prezența unor haite de câini s-au făcut referitor la parcul Crâng și la stadionul de atletism.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Serviciul de Ecarisaj Buzău: „Salvați numărul nostru în telefonul dvs. Haideți să eliberăm împreună orașul de maidanezi”. Iată numărul

 • La capatul liniei 6 sunt foarte multi chiar ar trebui sa se faca ceva se reped la oameni la copii nu mai spun ,nu pot veni singuri de la scoala din cauza fricii de caini va rog sa faceti ceva

  Răspunde
 • Dle Auraș ,sau cine s-a gândit la ideea asta cu câinii vagabonzi .dle ,sunteți niște îngeri păzitori ai orașului Buzău .Eu am fost mușcat de două ori și asta în apropiere de casă și a trebuit să fac injecții .Eu stau pe Grigore Baștan ,în Micro 14 unde sunt câini cu duiumul pe mine mă aleargă mereu când sunt cu bicicleta ,sau chiar pe jos .Dacă o să rezolvăm această problemă ,promit să vă aprind câte o lumânare la Biserică în fiecare săptămână .Succes .Ținem legătura .

  Răspunde
 • Un număr de telefon fatal.Incepe o acțiune care va duce la un masacru în masă a acestor animale nevinovate, năpăstuite care au ajuns în această situație nu din cauza lor,ci tot a omului,a organelor abilitate care nu au acționat la timpul oportun pentru sterilizare și reducerea înmulțirii acestora , pentru a nu ajunge un pericol pentru unii semeni de-ai noștri.Unii au o satisfacție deosebită pentru a se răzbună.S-au bucurat enorm când s-a aprobat dezlegare la eutanasiere.Acele padocuri așa zis „moderne”pentru așa zisa adăpostire a câinilor fără stăpân sunt un fel de lagăre de concentrare de unde vor dispărea prin eutanasiere marea majoritate a câinilor maidanezi care nu sunt revendicați în termen de 14 zile de când au fost aduși in aceste adăposturi.O fi bine,o fi rău.Dumnezeu știe.

  Răspunde
 • „Compasiunea faţă de animale e intim legată cu bunătatea caracterului şi se poate afirma cu siguranţă că cel crud faţă de animale nu poate fi un om bun.” ARTHUR SCHOPENHAUER

  Răspunde
 • De ce nu încercați sa omorâți și oameni prosti care trăiesc degeaba pe pământ…

  Răspunde
 • Prosti sunt oamenii,parintii care baga in copii frica de caine. Cum mor cainii aia,asa sa muriti si voi: nemancati ,inchisi si vai de mama lor.

  Răspunde
 • Problema se va rezolva pedepsind ABANDONUL. Asta e sursa cainilor de pe strazi. Dar daca va place sa va faceti ca faceti…….

  Răspunde
 • Pe strada gogu vicatus este un caine de rasa care in fiecare dimineata e pe strada. faceti ceva cu el. ne e frica sa ducem copii la scoala. va multumim

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.