Servieta e pe masă la intrarea în primărie. Lângă ea e o doamnă!


În jur de 1,5 miliarde de lei vechi sunt în această servietă!

Sunt aproape o mie de plicuri cu câte 1,5 milioane de lei vechi.

Servieta e pe o masă, chiar în lobby-ul Primăriei Buzău.

De bani are grijă o doamnă amabilă care distribuie plicurile pensionarilor din Buzău cu cel puțin 50 de ani de căsătorie.

Între doamna amabilă în albastru și ușa de ieșire adesea nu mai e nimeni.

E drept în preajmă mai e o doamnă la fel de amabilă de la Poliția Locală, dar dânsa nu e tot timpul la fața locului, având și misia de a-i conduce pe scări și direcționa pe cei care vin cu diverse treburi la primărie.

Probabil că ar trebui ceva mai multă atenție cu această sumă mare de bani. Nu știm dacă pensionarii care stau la rând ar fi atât de fâșneți încât să alerge după vreun șarlatan căruia să-i fi făcut cu ochiul servieta cu plicurile respective.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  E văduva muncitorului ucis de zdrobitorul de struguri. Azi, cel mic face 2 ani. Rugăminte  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

13 comentarii la „Servieta e pe masă la intrarea în primărie. Lângă ea e o doamnă!

 • Ba iar ești plătit iar

 • Acest individ tereaca mă blocat timp de 2 săpt pt că îl critic când postează tot felul de aberații .Frate tu nu ai inteles. Cand ai scris unele articole bune te.am lăudat, când ai scris despre politica partidului,tamponări ușoare etc …… Daca ai coloana pe tine ,mergi mai departe, nu mai bloca conturile.

 • Vă felicit pentru felul cum procedați cu cei care au împlinit 50 de ani de la căsătorie! Trist este pentru cei care au rămas singuri și nu mai au fericirea să sărbătorească!

 • Ce este atâta de complicat , daca un idiot poate fura din primărie o sumă de bani , înseamnă că deja traim într-un jaf . Sa fim serioși asta nu este asticol. U ai fost pe acolo i-ai filmat pe stimabili domni pt aniversează de 50. Și ce cea trecut prin cap sa postezi o aberație cu serviete cu bani. Eu zic sa te reprofilezi pe altceva sincer .

 • Dacă unul di soți a decedat beneficiază și în ce condiții

 • Încă odată scrie ce trebuie (sport ,cultura ,educație etc ) nu aberati!

 • Se intampla uneori (atunci când le văd) sa sterg comentariile insultatoare și calomnioase. Unele conțin niște minciuni gogonate (la adresa mea si a altora). E un lucru de bun simt sa le sterg. Iar cei care postează astfel de comentarii cu insistenta trebuie avertizati cumva. Pe de altă parte las cât se poate de mult comentariile la liber, tocmai pentru că nu-mi place cenzura întrucat am pățit-o pe pielea mea, uneori in cariera de jurnalist, dar si ca simplu cetetean.

 • Andreea, acum vreo 2 ani un samsar de masini a furat banii unui client chiar in primarie. In plus a si spart niste geamuri la primarie cand a fugit cu banii. Si n-a patit nimic.
  Deci sa fure o servieta plina cu bani de la o femeie care habar nu are de capul ei e floare la ureche pentru infractorii multi din Buzau.

 • De ce oare primaria nu vireaza banii in cont celor ce se incadreaza la acest ajutor social precum face cu alte ajutoare sociale?
  Daca tot vor sa invite sa faca campanie cu ei ii invita doar la festivitatea de acordare a diplomelor cand invita presa sa faca fotografii si gata. Dupa care face transferurile bancare catre conturile oamenilor ce sunt eligibili pentru ajutorul social.

  Sau o alta alternativa ar fi sa inmaneze cecuri.

 • Pt Domnul Tereaca ,îți mulțumesc pt că ai intervenit . Vreau să îți trasmit că această meserie pe care o practici are riscurile ei ,avantaje și dezavantaje. Fără supărare unele articole chiar nu își au rostul (Accidente ,tamponări , primărie ,poliția localăsi națională etc )unele sunt chiar exagerate . Nu contest altele cum ar fi cele legate de sport , ala cu preturi de la târguri ,cu oameni amărâți , copi deștepți etc și etc . Uneori dai impresia că le faci la comanda sincer . Eu zic că îți respecti meseria și să scri numai ce trebuie și să fie pe bune . Asta este doar opinia mea. Fără supărare . Îți urez bafta .

 • Andreea, esti „varză” la lb.română.

 • Andreea tin sa te contrazic, ar trebui sa fie mai dese articolele cu accidentari, tamponari si sa prezinte situatia concreta cu cine sunt actorii evenimentului (mai ales cand sunt persoane cu functii sau rude/prieteni cu acestea) si mai ales sa se faca solicitare catre institutii pentru transparenta si sa ne prezinte masurile luate de autoritati in acele cazuri.

  Imi aduc aminte de un articol cu un accident usor unde politia sanctionasera exact partea nevinovata care ave prioritate… iti dai seama ca au intervenit ceva PCR sa se faca magaria aia.

  Intradevar se face mult clickbait cu titluri aiurea total inutil, probabil ca sa atraga clickurile de pe retelele de socializare.

 • Andreea,sunt de acord că este doar opinia ta! Acum,te rog să-mi permiti, să-mi spun și eu opinia mea! Cred că este normal să scrie absolut tot ce se întâmplă în Buzău! Dacă nu dorești să citești ,, dă pagina”,nu te obligă nimeni să citești un articol care nu-ți place.Toate cele bune!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.