Sfat pentru primari și angajații primăriilor din jud. Buzău pentru a evita scandalul

Maria și Marian Saioc, soț și soție, din Constanța, au copiat modelul Activistului Buzoian.

Dacă al nostru își face bine temele, se duce pregătit și uneori rezolvă din problemele semnalate, cei doi activiști din Constanța nu-s în stare nici să citească de pe telefon țintarul pe care-l primesc de la cei care-i năimesc, de obicei rivalii primarului, încurcă localitățile între ele, nu verifică informațiile etc.


Merg prin primării și caută exclusiv scandalul, doar nu i-ar interesa pe ei, de la Constanța, cu adevărat de problemele de la Poșta Câlnău ori Bozioru.


Zilele astea, înțelegem că soții Saioc au venit să facă scandal și pe la Buzău.


Primul material din județ, ghinion, nu le-a ieșit. Au dat buzna în Primăria Buzău, dar – lipsă de profesionalism – nu s-au informat și au venit (joia trecută) când nici Toma, nici Ionuț Apostu și nici Oana Matache nu erau la birou.

Marian Saioc a dat buzna ca un bădăran în biroul (gol) al primarului, ca apoi partenera de viață și reportaje, neavând cu cine face scandal, să citească defect, de pe mobil, tot felul de prostii.Ca să evite circul, angajații de prin primării au două variante:

1) Fie să nu-i bage în seamă (problemele comunităților pot fi discutate, bineînțeles, dar cu presa din Buzău, dedicată comunității buzoiene și care n-are interes să facă audiență din scandal)

2) Fie să-i poftească pe cei doi la birou, la un interviu convențional, civilizat. Lucru care scandalagiilor nu le-ar conveni deloc, interviul convențional e moartea audienței (lor). Fără scandal nu se mai uită nimeni, vă dați seama, ce-l interesează pe privitorul de la Cluj ori Turnu Severin dacă e apă ori canalizare în comuna Odăile din jud. Buzău.

Pentru scandalul făcut în Primăria Cluj, primarul Boc le-a trimis celor doi, acasă, câte o amendă de 3.000 de lei! Probabil, după această întâmplare, cei doi vor evita pe viitor Primăria Cluj sau, dacă vor veni, se vor purta cuviincios.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Sfat pentru primari și angajații primăriilor din jud. Buzău pentru a evita scandalul

 • De ce sa discute cu presa din Buzau daca este toata aservita? Sa vina scandalagiii daca ai nostri nu au coloana vertebrala. Macar scandalagii sa vina, orice e bun decat nimic.

  Răspunde
 • … avem polițiști locali? Cum adică intră orice ciuciunghez în biroul primarului?!?

  În secunda 2 indivizii ăia trebuiau să zboare pe geam direct în fântâna din Piața Dacia, la spălat și înălbit.

  Rog pe domnul Toma să urmărească personal situația și să le trimită ăstora o amendă „a-la-Cluj”, iar polițiștii locali care altfel se poartă foarte „dur” când chiar ai treabă în Primărie, să fie sancționați pentru faptul că acei târlani au putut umbla nestingheriți printr-o instituție publică.

  Și lasă-l și pe „activistul” p…. altceva decât circ mai face ?

  Răspunde
 • Poate dau si cate un rateu, dar in 80 la sută din cazuri au dreptate.
  Toată lumea stie ce hotii se fac in majoritatea primariilor din tara.

  Răspunde
  • Nu este nicio hoție. Există doar legea nescrisă a zeciuielii aplicată în toate instituțiile bugetare unde se semnează ordine de plată. Și este nedrept să acuzi doar primăria. Orice matrapazlâc se face în doi. Nu poți fi corupt de unul singur. Ai nevoie de un partener iar acel partener este chiar firma privată.

   Răspunde
 • Saioc exercita controlul public asupra instituțiilor. Ciocul mic și supuneti-va controlului.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.