Supărat, și-a dat demisia. A pierdut tot din pricina fratelui!

Dezamăgire maximă pentru Mihai Răzvan Moraru – liderul PLUS Buzău – și care ar fi trebuit să fie viitorul prefect al jud. Buzău.

Acesta a renunțat azi la candidatură, dar și – prin demisie – la funcția de președinte PLUS Buzău.

Moraru a fost dezamăgit atât de șefii PLUS la nivel central (a existat un vot 5-5 pentru numirea lui ca prefect), dar și de colegii de la USR Buzău.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Moraru îi acuză pe cei de la USR Buzău că au trimis memorii la București împotriva sa (vezi document mai jos).

Mihai Moraru: „În timp ce USR îl propunea la Arad, ca subprefect, pe fostul vicepreședinte al PSD Arad ( care deja e consilier ales USR ), la Olt -USR îl propunea ca subprefect tot pe un fost candidat PSD, iar la Timișoara USR numea într-o instituție un turnător al Securității, la Buzău – conducerea USR BZ transmitea peste tot memorii pline de greșeli gramaticale, în care sunt jignit”

Moraru susține că era minor când fratele său a comis acele fapte și că, oricum, nu poate fi pedepsit el pentru faptele rudei sale. Este susținut aici și de o veche vorbă românească: „Prietenii ți-i alegi, rudele nu”.

În aceste condiții, numirea unui nou prefect la Buzău – post ce a revenit Plus Buzău – va mai întârzia. Din toată această afacere alianța USR – Plus iese la Buzău extrem de șifonată.

loading...

6 comentarii la „Supărat, și-a dat demisia. A pierdut tot din pricina fratelui!

  • Cu un frate penal, trebuie să fii tare nesimțit sau idiot ca sa-ti închipui că poti ocupa funcția de Prefect. Rusine tuturor celor care l-au propus si sustinut in politica. Vorbim de ciuma rosie, dar se pare ca unii sunt mama ciumei, infractori sau rude de prim grad cu infractori.

  • Marea ciolaniada doar continua. Cine a crezut, si-s destui, ca astia care vin sunt perfectii, salvatorii si intelectualii neamului sunt facuti pachet de „destepti”. Daca le argumentezi, te iau cu #muia, ca o parere politica contra, iar cand le-o intorci, cica esti imund. Ipocrizie in forma clasica. Inainte de alegeri asta era varf de lance, omul ultimilor 11 ani, filantrop, om de afaceri bun, alea-alea. Acum? E o foame in ograda USR+PLUS+PNL de sa zicem merci daca iesim macar cu chilotii pe noi din guvernarile astea. Bine, nu ca Ciolacu si compania ar mai conta pe lumea asta.

  • Ușor dezamăgit. N-am mai găsit articolul cu Hidro Salt și contestațiile. Bănuiesc din ce parte au venit presiunile dar nu mă așteptam ca articolul să fie scos de pe sait.

  • Nu s-a scos niciun articol de pe site. Articolele mai vechi sunt doar mutate în alte categorii pe măsură ce apar știri noi.

  • Pagubă-n ciuperci, penalii ca penalii( milionari în euro din afaceri murdare cu bani europeni pe care le anchetează OLAF, oficiul european antifraudă) dar ce te faci cu penibilii care votează globaliști, atei și alți derbedei…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.