Și-a dat viața pentru a avea un copil! Iată de ce a murit tânăra mămica de 29 de ani la câteva zile după naștere!

Site-ul buzoienii.ro scria aseară despre tristețea care a cuprins comunitatea din satul Boboc, comuna Cochirleanca după vestea decesului tinerei Alina Enache.

Acesta s-a prăpădit la doar câteva zile după ce a adus pe lume un băiețel care are acum zece zile.

Ultimele informații primite de reporterul buzoienii.ro dinspre familie conturează ipoteza că Alina, bolnavă de SIDA fiind, și-a sacrificat viața pentru a putea avea un copilaș.

Atât familia fetei, cât și cea a iubitului ei, sunt dărâmate psihic după această tragedie.

„M-a rugat mama ei să vă transmit că Alina a murit de pneumonie. Din păcate, nașterea a fost prea mult pentru trupul ei slăbit de SIDA. După cezariană, sistemul ei imunitar a cedat din nou, iar o răceală transformată în pneumonie i-a fost fatală. A fost transferată de urgență de la maternitate la Spitalul Județean, dar medicii nu au mai putut face nimic”, ne-a spus în această dimineață preotul din sat.

La începutul acestui an, urându-și un an bun alături de iubitul său

Alina a descoperit că avea HIV în clasa a patra, luând virusul cel mai probabil dintr-un spital.

Băiețelul ei de zece zile este în continuare la maternitate și este sănătos. Acesta va fi transferat zilele viitoare la un spital din București pentru un control medical amănunțit. Dacă nu a fost alăptat cu lapte matern, atunci acesta nu a luat virusul de la mama sa.

Bebelușul va fi luat pentru a fi crescut de tatăl băiatului și de familia acestuia.

Citește și articolul: Ultima oră! Mașină răsturnată pe câmp la P. Câlnău! Iată cum a pierdut controlul șoferița de la volan

Alina și iubitul ei își programaseră să facă împreună atât nunta cât și botezul.

Din păcate, tânăra mămică va fi înmormântată miercuri, după ce azi trupul ei va fi luat de la morgă.

Alina locuia la Boboc alături de mama sa, tatăl decedând în urmă cu mai mulți ani. Ea mai are doi frați, cu serviciul în Anglia.

Citește și articolul: Un nou parc în Buzău ? Primăria vrea să atragă fonduri europene! Iată unde ar urma să se amenajeze!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Și-a dat viața pentru a avea un copil! Iată de ce a murit tânăra mămica de 29 de ani la câteva zile după naștere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.