„Și-a făcut imagine ca prefect PSD, iar acum vrea să fie candidat PNL ?!”

Pesediștii buzoieni îi bat obrazul lui Carmen Ichim.

„Nu e frumos cum lucrează. Și-a făcut imagine ca prefect PSD, iar acum vrea să treacă la PNL și să contracandideze PSD. Îi recomandăm s-o lase mai ușor când vorbește despre corectitudine, morală, principii și altele asemenea”, ne-au transmis surse din PSD.

Ichim, când juca alături de șefii PSD Buzău

Probleme de morală și logică inclusiv în relația cu PNL

Inclusiv persoane din PNL sunt iritate de atitudinea dnei Ichim.

„E aici o fractură de logică și de morală. Dânsa a dat acum în judecată guvernul PNL ca să fie pusă înapoi prefect. Aceeași persoană bate la ușa PNL pentru a fi pusă candidată la Primăria Buzău. Întrebăm și noi, care e adevărata Carmen Ichim ? Cea care dorește să fie din nou prefect PSD sau cea care vrea să fie candidatul PNL ?”.

Ichim, pe când reprezenta la Buzău guvernele Grindeanu, Tudose și Dăncilă

Bebe Ionescu: „Și cum mine cum rămâne ?”

„Și eu ce fac acum, nea Mircea ?”. A fost antologică farsa făcută în 1999 la Procesul Etapei lui Țiți Dumitru, când Radu Banciu l-a imitat pe Lucescu și a anunțat că se întoarce la Rapid.

Într-o situție similară se găsește acum și Bebe Ionescu. Atenție, pentru a doua oară!

Și în 2016 Ionescu s-a pregătit din timp pentru a fi candidatul PNL la Primăria Buzău. Atunci a fost înlăturat de Ovidiu Anghel, acum Carmen Ichim pare că îi va lua locul.

Cam frustrant, nu ? Să faci opoziție patru ani la primarul Toma, iar la culesul roadelor să fii trimis la plimbare

Rămâne de văzut dacă Ionescu se va supăra și va candida din nou independent sau dacă va merge la alt partid.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

8 comentarii la „„Și-a făcut imagine ca prefect PSD, iar acum vrea să fie candidat PNL ?!”

  • Domnule Tereaca, nu mai aruncati pe piata tot felul de idiotenii, neverificate din mai multe surse. Petardele astea va sunt servite ca sa compromita un posibil candidat la Primarie, inainte ca acesta sa anunte daca intra sau nu in cursa electorala. Hai sa asteptam anuntul doamnei Ichim, dacă și de la ce partid candidează, cu argumentele dânsei, după care judecăm.

  • Tovarășu Tereaca va este frica de candidatura Doamnei Ichim ?

  • Doamna a urcat în ierarhie pe pilele fostului colonel de miliție Toader – a cărui fiică este şi a fostului şef al doi şi un sfert – colonelul Ichim ( pe care l-a angajat după pensionare ca şi consilier personal al primarului din Mărăcineni) a cărui soție este! În rest…istorie – ăştia sunt oamenii care ascultă imnul cu mâna la piept, ne spun să ne iubim țara şi ne cer să îi votăm!

  • Auras, de ce refuzi să publici comentariile legate de broşurile portocalii intitulate “Scrisoare deschisă a primarului Constantin TOMA”; cine le-a realizat/tipărit şi din ce fonduri au fost ele plătite ? Nu sunt nici mincinoase şi nici jignitoare şi cred că merităm totuși un răspuns, nu?

  • Au fost deja publicate doua comentarii pe acest subiect. Consider ca e suficient.

  • Suficient ar fi când am primi şi un răspuns, mai ales dacă este vorba de banii publici din impozitele pe care eu deja le-am plătit! Şi ca să fie şi mai suficient ar fi corect ca personal să insisti să primești măcar tu un răspuns, pe care ulterior să-l cunoaștem si noi! Întrebările fără răspuns nu sunt doar insuficiente ci şi inutile!

  • Tereaca, Toma nu va sta pe vecie la primarie, nu iti mai pune pielea in bat pentru unul care a distrus o industrie intreaga la Buzau si a falimentat cu brio !!! Intreaba pe la bancile din buzau sa vezi cine este adevaratul Toma. Nici chilotii dupa el nu ii mai apartin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.