ȘI-A FIXAT TESCARU CLAUZĂ DE REZILIERE DE JUMĂTATE DE MILION DE EURO ? TOMA CERE OFICIAL ELIMINAREA EI

Că Tescaru are „venituri nesimțite de 200 de milioane de lei vechi pe lună, însemnând salariu plus diverse bonusuri”, primarul Toma a spus-o public în numeroase rânduri.

S-a mai făcut referire, dar până acum neoficial, pe la sfârșitul conferințelor de presă, și de faptul că Tescaru și-ar fi blindat postul de manager general la Compania de Apă prin impunerea unei clauze care ar prevedea plata unor compensații estimate la o jumătate de milion de euro. Asta în caz că i se va întrerupe brusc contractul de muncă.

De la stadiul de zvon și mai apoi la declarații asumate, mai nou s-a trecut dinspre primarul C-tin Toma și la o acțiune oficială.

„Am cerut ca la ședința de pe 28 martie a Consiliului de Administrație de la Compania de Apă, pe ordinea de zi să figureze și eliminarea din bugetul de venituri și cheltuieli al firmei de apă a paragrafului referitor la plata unor compensații în caz de încetare a contractului de muncă. Ce se întâmplă ? Tescaru a simțit pericolul că poate fi schimbat. Că acest moment nu e chiar atât de imposibil și de îndepărtat în ciuda armatei de avocați pe care o are. De aceea și-a adăugat la contract o clauză uriașă, din câte am înțeles de aproape o jumătate de milion de euro, în caz că va fi dat afară. Iar acest lucru a fost trecut sub formă de provizion în bugetul companiei pe 2017. Deci, omul de teribil, încearcă prin toate mijloacele posibile să rămână în funcție, să ne facă să renunțăm” a comentat primarul Toma.

Dincolo de această declarație este documentul cu antetul primăriei prin care se cere la punctul 6 alineatul 6 ca aceste provizioane să fie zero.

NICIUN RĂSPUNS DE LA TESCARU

Reporterul buzoienii.ro a încercat pe parcursul zilei de azi să obțină și punctul de vedere al managerului Ionel Tescaru, dacă informația prezentată de primarul Toma este sau nu reală. Până la ora publicării materialului nu s-a obținut această informație. În momentul în care ne va parveni va fi inserată imediat în text.

TOMA CERE ȘI ELIMINAREA CASELOR DE AVOCATURĂ

Ar mai fi de adăugat că Primăria Buzău a mai solicitat Consiliului de Administrație de la Compania de Apă – la punctul 5 – și eliminarea cheltuielilor cu consultanța juridică. „Noi avem în ditamai Primăria doar trei juriști, iar Tescaru are la Compania de Apă 16 juriști angajați și încă două firme de avocatură, din care una de pe la Cluj. Nu se poate așa ceva. Să rămână doar cu propriii juriști măcar” a comentat Toma.

Auraș Tereacă

loading...

4 comentarii la „ȘI-A FIXAT TESCARU CLAUZĂ DE REZILIERE DE JUMĂTATE DE MILION DE EURO ? TOMA CERE OFICIAL ELIMINAREA EI

  • Chiar m-ai enervat! Păi, bă, de tine e numai titlul? Uite-așa rămâi fără ăștia trei cititori pe care îi ai!

  • Nu e doar titlu, e și text. Iar vizavi de cititori sunt vreo suta chiar in acest moment pe site.

  • E fraier Tescaru dacă nu își trece în contractul de management, în cazul schimbării din funcție, fie și pe un post inferior, cu un salariu apropiat de cel actual, ca toți buzoienii să doneze sânge, să organizeze evenimente numai la cârciuma lui, prin rotație, să-i zugrăvească anual vila, să-i dea la plecarea din post un mercedes ultima serie, un yacht, un elicopter, un hotel sau măcar o pensiune în deltă și câte un sejur de 2 săptămâni în Dubai. Că doar nu are vreo opoziție în consiliul de administrație, din partea celor cărora le-a angajat nevestele, fiicele și nepoții, pe banii noștri.

  • Tereca Memeaca ,ca de obicei vorbesti sa te afli in treaba !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.