Și-a luat adio la 47 de ani

Buzoianca din fotografie a încheiat la doar 47 de ani socotelile cu viața.

O depresie puternică a determinat-o joi să plece de acasă (sat Clondiru de Sus, comuna Pietroasele) și să ingereze mai multe medicamente. Familia ei a început să o caute prin împrejurimi, iar joi noapte a sunat la 112 pentru a anunța dispariția.

Femeia a locuit mai mulți ani la Barcelona. A divorțat de primul soț și părea să-și fi găsit liniștea alături de un alt bărbat la Pietroasele

Abia azi, după ce poliția a apelat la un câine de urmă, femeia a fost găsită. Decedată, pe un deal, nu foarte departe de casă. La fața locului s-au găsit un bilet de adio și mai multe folii cu medicamente.

Comunicat IPJ Buzău

Polițiștii Secției de poliție rurală Merei au fost sesizați în noaptea de 18/19 martie a.c. cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 47 de ani, din Pietroasele, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, în jurul orei 15.00, și nu a mai revenit la locuință.

Sesizarea a fost făcută de către fiul femeii, la 8 ore după plecarea mamei sale, in jurul orei 23.00, prin apel SNUAU 112.

Imediat după primirea sesizării, polițiștii au demarat verificările, fiind consemnate datele comunicate atât de fiul, cât și de concubinul femeii.

În seara de 19 martie a.c.,în cadrul activităților de căutare și urmare demersurilor investigative, polițiștii Secției de poliție rurală Merei au stabilit că femeia ar fi plecat spre o zonă greu accesibilă, din localitatea Dara.

Astfel, au fost mobilizati, pe lângă efectivul secției de poliție, luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, de la Investigații Criminale și jandarmi, în vederea acoperirii în timp cât mai scurt a zonei în care existau indicii că s-ar fi deplasat persoana.

Astăzi, persoana a fost găsită decedată, în zona respectivă, fiind totodată descoperite la fața locului mai multe folii cu medicamente.

La o primă examinare nu au fost constatate semne vizibile ale unor acte de violență.

loading...

4 comentarii la „Și-a luat adio la 47 de ani

 • Frumuşică cucoana… Dovadă că la 47 de ani, multe femei reuşesc să se menţină în cea mai bună formă fizică. După ani locuiţi la însorita Barcelonă, probabil cel mai frumos colţişor al Spaniei, unde atâţia românii visează să ajungă măcar pentru 2-3 zile, să revii înapoi în ţară ca să te stabileşti tocmai în Clondiru, alături de un neică localnic, nu prea pare o alegere inspirată pt. o femeie care se respectă… Doar dacă şi-o fi găsit aici, tocmai în Clondiru, ,,iubirea vieţii ei” (şi un serviciu mai bun ca în Spania), dar se pare că n-a fost deloc aşa din moment ce a ajuns victima propriei depresii… Păcat de ea, fiind încă tânără şi frumuşică, putea să-şi dea un nou restart în viaţă !

  Răspunde
 • Păcat de tinerețea ei,poate aflăm și de ce avea acele pastile și de ce nu s-au raportat reacțiile adverse ale ,,medicației,,!

  Răspunde
 • Comentarii indecente cu pretenții de umor negru… Tare plictisiți mai sunt unii…

  Răspunde
 • Dumnezeu să o odihnească în pace ! Condoleanțe familiei ! Drum lin printre stele , ai fost o colegă specială zâmbetul tău ne făcea totdeauna să uităm de necazuri !!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.