Și-a luat „țeapă” de la stat. I s-a oferit prețul unei perechi de pantofi

120 de lei noi sau 1,2 milioane de lei vechi.

Cam cât face o pereche de pantofi.

Atât i s-ar fi oferit proprietarului terenului în formă de triunghi de la intrarea în Spătaru dinspre Buzău.

E vorba de terenul pe care se află celebrul „borcan” al poliției, unde Compania Națională de Drumuri vrea să amenajeze în acest an un giratoriu.

„Îmi pare rău pentru proprietar. Am înțeles că fost expropriat și s-au oferit doar 120 de lei. Statul a considerat că acolo e zonă neconstruibilă și d-aia s-a dat un preț așa mic. Noi, de la Primăria Costești, i-am propus respectivului, mai înainte de expropriere, să facem un schimb. Îi dădeam în altă parte 1000 de metri pătrați în schimbul triunghiului. Dar n-a vrut, a zis că-i prea puțin. Cred că acum îi pare și lui rău”, ne-a declarat azi C-tin Moise, primarul din Costești.

La finalizarea procedurii de expropriere va începe amenajarea sensului giratoriu, atât de cerut de șoferii care vin dinspre mun. Buzău pe Șoseaua Spătarului.

Anul trecut, CNAIR a realizat un rond foarte util în zona Autorolla, la intersecția dintre E85 și șoseaua ce vine/duce către V. Pașii.

Un alt punct sensibil – unde se produc accidente dese (și grave) – care trebuie rezolvat este la intersecția E85 cu drumul județean spre Florica.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  SURPRIZĂ! Câte cazuri s-au înregistrat în orașul Buzău CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Și-a luat „țeapă” de la stat. I s-a oferit prețul unei perechi de pantofi

  • Cum naiba se trezesc unii că moștenesc terenuri pe care se afla drumuri publice sau alte utilități de interes public? Cine le-a retrocedat aceste terenuri? Muream de sărăcie pe vremea lui Ceașcă, dar a venit așa-zisa revoluție și unii s-au trezit stăpâni peste noapte, peste unele lucruri care nu le-au aparținut, neam de neamul lor… Bine i-au făcut, ceilalți sa ia exemplu!

  • Coruptia le-a retrocedat ilegal terenurile.
    Deaceea au si inventat hotii aceasta teapa cu retrocedarile, sa poata puna mana in mod ilegal si abuziv pe proprietati pe care apoi sa le vanda chiar inapoi statului pe bani multi.

    Sa sarute mana, si 120 e mult pentru mizeria aia.
    Sa vedem acum daca are pile la judecatorie ca sa ii ofere bani mai multi printr-o sentinta ilegala.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.