Și-a prevestit plecarea. „Dumnezeu are alte planuri cu mine. Voi merge lângă fetița mea”

Doliu în PSD Buzău.

În această dimineață s-a prăpădit doamna Geta Borcea, secretară la sediul PSD Buzău de pe Bd. Unirii Nord (organizația județeană).

Doamna Borcea a activat la PSD Buzău încă de la începul anilor 90, din perioada FSN – fiind una din cele mai vechi membre ale partidului de la Buzău.

„A aflat că suferă de o boală necruțătoare cam cu un an în urmă. A început tratamentul, iar apoi a mai venit la serviciu. Din păcate, în această dimineață s-a prăpădit”, ne-a spus o prietenă de-ale doamnei Borcea.

Mesaj tulburător cu 13 zile în urmă la împlinirea a 65 de ani

Geta Borcea: „Buna seara oameni dragi sufletului meu! Va multumesc pentru urările de sanatate si pentru tot ceea ce imi doriti astazi de ziua mea! Nu as fi vrut sa fie asa, as fi dorit sa ne bucuram impreuna de ziua mea de nastere, sa fiu sanatoasa,sa va imbratisez pe fiecare in parte si sa va spun ca simt respect,omenie fata de toti! Pe fiecare dintre dvs. v-am iubit in felul meu si va multumesc ca nu m ati uitat,iar daca pe vreunul dintre dvs.v am suparat cu ceva in decursul anilor, va rog sa ma iertati! Dumnezeu se pare ca are alte planuri cu mine. Voi pleca linga fetita mea sa-mi mingiie sufletul plin de durere si amărăciune de cind a plecat la cer! Ma voi ruga de acolo de sus pentru familiile dvs.! Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Doamna Borcea a trecut printr- o mare suferință cu 13 ani în urmă (și de atunci încoace) când una din cele două fiice ale sale s-a prăpădit în floarea vârstei.

Înmormântarea Getei Borcea va avea loc miercuri pentru a permite fiicei care trăiește în Africa de Sud să se întoarcă acasă.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.