„Și-a scos cureaua de la pantaloni și a început să-mi dea peste mâini”

Incidentul s-a petrecut miercuri la Școala Generală din comuna Largu (jud. Buzău).

A fost povestit reporterului buzoienii.ro chiar de Gabriel David, elev în clasa a doua. Învățătorul se numește Ionel Gheorghe, 47 de ani, tot din Largu.

„Niște colegi mi-au trântit ghiozdanul pe jos și apoi l-au călcat în picioare. Aveam câteva pahare cu lapte, luate de la școală. Am vrut să ies afară ca să curăț ghiozdanul. Domnul învățător s-a enervat și mi-a aruncat ghiozdanul pe geam. Întrucât fereastra era deschisă am sărit și eu pe geam după ghiozdan. Când m-am întors în clasă, domnul învățător era la fel de nervos. Și-a scos cureaua de la pantaloni și a început să mă lovească peste mâini”, a povestit Gabriel reporterului buzoienii.ro.

După ce a ajuns acasă și a povestit ce i s-a întâmplat, părinții au mers cu Gabriel la medicul de familie: „Și doamna doctor s-a îngrozit când a văzut. Chiar și-a scos telefonul pentru a-i face poze băiatului”, ne-a povestit Vasile David, tatăl băiatului.

„Încă n-am făcut plângere la poliție. Mă voi duce mâine, după ce o să ies de la Consiliul Profesoral de la școală. Am fost convocat acolo, cu băiatul, la ora 10.00. Am încercat să obțin explicații și de la domnul învățător. M-am dus la el acasă, dar nu era. Nici mașina n-o avea în curte. De joi nici n-a mai venit la școală, mi s-a spus că a intrat în concediu medical”, a continuat tatăl băiețelului.

Reporterul buzoienii.ro a încercat să ia legătura, fără succes, cu învățătorul din Largu pentru a afla și versiunea acestuia. În caz că Ionel Iordache vede sau e informat despre acest articol poate suna, dacă dorește, la telefonul redacției.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „„Și-a scos cureaua de la pantaloni și a început să-mi dea peste mâini”

 • Sau poate suna la 112 sa se interneze la Sapoca, acolo este locul unui astfel de om.

 • 1. E clar că un astfel de individ nu are ce căuta în învăţământ !
  Dacă elevul ar fi fost vreun vlăjgan-problemă de a 8-a, care nu i-ar fi dat pace, s-ar fi suit cu picioarele pe bănci şi s-ar fi dus peste el la catedră să-l umilească, eventual să-l şi bată, poate că o astfel de corecţie cu cureaua ar mai fi fost de înţeles… Se mai putea interpreta legitimă apărare… Dar să te apuci să loveşti cu cureaua un copilaş de clasa a 2-a, oricât de năzdrăvan ar fi fost, făcându-i şi semne, aşa ceva e de neiertat !

  2. Se ştie că starea actuală a învăţământului din România e un dezastru. Iar violenţa din şcoli nu e de azi, de ieri, a fost dintotdeauna, peste tot, în toată ţara. Numai că de la o vreme, judeţul Buzău parcă a devenit campion la acest capitol: INCIDENTE şi SCANDALURI cu dascăli şi elevi. Au ajuns să se întâmple până şi la şcolile bune ! Păcat.

 • Da, se intampla frecvent in jud. Buzau pt ca aici toti profesorii sau invatatorii sunt “bine” cu partidul si beneficiaza de protectie politica. Cand copilul meu de 5 ani a fost batut de dna director, toata lumea mi-a spus sa imi vad de treaba ca nu rezolv nimic daca o reclam, dna are mare sustinere politica, de aceea isi permite sa se poarte asa

 • Doamnă inspector-general Stoian,
  La ce mai ocupi dumneata acea funcţie dacă nu eşti în stare să stopezi acest fenomen, ABUZURILE ŞI VIOLENŢA DIN ŞCOLI ?
  De ce trebuie să auzim mereu ştiri de genul acesta, neştiindu-ne copiii în siguranţă ? Cu ţăcăniţi ajunşi la catedră care ne bat copiii (precum ăsta de la Largu sau aia de la Lipia sau ailaltă de la Şcoala 5) ?
  De ce la şcolile din Buzău, chiar şi la cele bune (precum HAŞDEU, unde violenţa s-a văzut şi în cazul profesorului agresat fizic şi calomniat de unii elevi !), trebuie să persiste acest climat anormal, jenant şi periculos care viciază profund actul educaţional ?

  De ce tot menajezi directorii de şcoli care sunt membri de partid, punându-le mizeria sub preş? Doar pentru că unii din ei, cum e Banu de la Haşdeu (pentru că tot am amintit de Haşdeu) sau adjunctul său Ţepeluş, sunt colegi de partid cu inspectorii Wamsiedel, Palcău, Burducea şi alţi decidenţi în viciosul vostru cerc al PSD-ului ?
  De ce, de ce ?? Şi până când ???
  SĂ VĂ FIE RUŞINE că aţi adus învăţământul la dezastru ! Nu pentru asta sunteţi plătită !

 • Pe ce baza a intrat in concediu medical? Poate ar trebui intrebati si medicii de familie pe ce baza acorda aceste concedii medicale si poate chiar sa nu mai fie lasati sa practice meseria…agent de paza sa se faca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.