Și azi ?! Coloană de mașini de la Mărăcineni. Intersecția cu Transilvaniei blocată! Iată foto!


Mai mulți șoferi au sesizat reporterul buzoienii.ro de faptul că intersecția semaforizată dintre Bd. Unirii și străzile Obor și Transilvaniei s-a blocat și azi.

Atât de mare era coloana de mașini ce pornea de la podul de la Mărăcineni.

O ciudățenie ținând cont că acest lucru se întâmplă sâmbătă la prânz și nu vineri după-amiază când e cât de cât de înțeles.

„E incredibil. Niciodată nu am pățit așa ceva. Am făcut o oră și un sfert de la McDonalds până la giratoriul de la Orizont. Cel mai rău a fost la intersecția cu Transilvaniei unde era un haos generalizat. Nu se mai respecta nimic, niciun polițist prezent”, a sesizat o cititoare.

Reclamația s-a dovedit adevărată.

Ajuns la fața locului reporterul buzoienii.ro a găsit intersecția blocată.

Mulți dintre șoferii aflați în coloana formată pe Bd. Unirii au ieșit supărați din mașini întrucât se avansa extrem de lent.

„Se lucrează pe pod. Acum se mai circulă pe o singură bandă”, ne-a spus un taximetrist, deși informația a fost negată de alți șoferi care veneau dinspre pod înspre centru.

Dacă e așa sau nu poate ne veți spune dvs.

La întrebarea celor blocați în trafic „când se va redeschide podul vechi”, reporterul buzoienii.ro le răspunde că la 1 septembrie – cel mai târziu.

Așa i-au promis constructorii prefectului Carmen Ichim.

Apasă butonul distribuie de mai jos dacă ți-a părut interesantă această știre.


Citește și: Galerie foto cu cele mai impresionate imagini realizate după potop. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.