Zeci de buzoieni ne-au scris despre ei. „SĂLBATICI!”

Am aflat, mulțumită cititorilor, cine sunt puștii din gașca teribilă care rupe florile din oraș sau le calcă în picioare.

Filmare de pe Bd. Unirii

Mărturii ale buzoienilor

„Sunt patru țigănuși. Doi blonzi și doi bruneți. Din Simileasca. Ei îi spun „Bărăgan” locului ăluia, pe hartă apare ca Aleea Grădinilor. Deși sunt încă puști, sunt foarte sălbatici, chitiți pe făcut rău”

„Îi cunosc, își fac veacul pe la Jabbar. Stau la cerșeală. Foarte răi. I-am văzut cu ochii mei cum au rupt coșurile de gunoi din părculeț. Și patronul de la Jabbar e disperat din cauza lor. I-a și bătut, dar degeaba”

„Eu îi știu de la McDonalds. Cerșesc pe acolo. Și lumea e de vină că le dă. S-au învățat așa și le merge bine. Cred că fiecare din ei face 200 de lei pe zi”

„Eu m-am întâlnit cu ei în parcare la Sf. Îngeri. Mi-au cerut bani. Le-am dat, de teamă să nu-mi zgârie mașina”

„Sunt foarte răi. Dacă se întâlnesc pe stradă cu un alt copil îl agresează. Recunosc, m-am înfuriat când am văzut, am intrat între ei, le-am scăpat câteva palme”

Concluzie

Verdictul în această speță ne-a fost trimis de un alt cititor. „Sunt viitorii infractori ai Buzăului. Eșec pe linie. Familie, școală, comunitate. Nimeni n-a ajuns la sufletul lor, au asimilat doar răul de peste tot. Și de-ar vrea cineva acum să se ocupe de ei în mod special, probabil e deja tardiv. Dar, oricum, n-are cine. Azi fac mici găinării, mâine ne vor da în cap”

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Zeci de buzoieni ne-au scris despre ei. „SĂLBATICI!”

  • Bine ca ati aflat, doar politia nationala sau aia comunitara n-au aflat. Ar trebui institutionalizati instant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.