Și cu asta gata! E OK. Poa’ să vină și autobuzul!

E gata, se poate merge doar pe asfalt de la Mărăcineni până la Vadu Pașii, evitând E85.

În 2018 Primăria Vadu Pașii a asfaltat prin Gura Câlnăului, iar Primăria Mărăcineni a pus asfalt pe str. Focșcănei – până în podul peste Câlnău.

Anul trecut s-a făcut podul, iar acum se pune și asfalt. Ieri s-a turnat primul strat, acum se așterne al doilea (vezi foto mai jos).

Astfel s-a închis întreaga lucrare. Aproape o minune ce s-a reușit în doi ani pentru locuitorii din zonă (Mărăcineni și V. Pașii) după zeci de ani de așteptări.

Porțiunea de asfalt care face legătura (peste pod) între Mărăcineni și V. Pașii

Autobuzul ?

Mai rămâne acum ca responsabilii de la Trans-Bus să direcționeze câteva curse și prin Gura Câlnăului și Focșănei. Pentru că pe aici e casă lângă casă cursa are șanse de a fi a doua cea mai profitabilă din rural, după cea prin Mărăcineni – Căpățânești – Potoceni – Mătești.

loading...

2 comentarii la „Și cu asta gata! E OK. Poa’ să vină și autobuzul!

  • Cu autobuzul mai greu/dacă nu imposibil. Trebuie mai întîi să se rezolve cu parcatul mașinilor proprii direct pe carosabil/abia treci printre. Cu spartul lemnelor în poartă/cu reparatul (service) pe carosabil. Apoi lărgimea drumului poate fi un inconvenient serios. Măcar să fie carosabilul eliberat/boierii de prin curți educați în sensul acesta.

  • Firon sa faca ceva in legatura cu apa de la vadu pasii!! Nu este apa potabila si pute. A dat autorizatii pentru stani fix langa casa de apa la niste boschetari ai satului, toate dejectiile de la stanele alea se duc in panza freatica direct. Daca se duce dsv ul in control acolo le inchide sandramau, saracele animale sunt chinuite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.