Și l-a distrus! Ea e fata care i-a încheiat cariera lui Marius Ioniță

Presa centrală a anunțat ieri cine e fata care l-a distrus, fotbalistic evident, pe fundașul Gloriei – Marius Ioniță.

E vorba de I. G. o tânără frumoasă de 27 de ani din Buzău – implicată la rându-i în fotbal întrucât a fost și posibil încă să mai fie arbitră (chiar și la liga III).

Conform celor declarate la Prosport, I.G. – logodnica lui Ioniță – i-a promis răzbunare fundașului Gloriei după ce fotbalistul ar fi înșelat-o.

Și s-a ținut de cuvânt! Iată ce posta I. G. pe facebook înainte de apariția în Prosport a articolului în care Marius Ioniță e acuzat că juca la pariuri.

Amenințarea „o să te distrug” a fost postată de I.G. pe facebook pe 29 decembrie. Pe 2 ianuarie a apărut articolul din Prosport (în care fotbalistul e acuzat că juca la pariuri). Articol care riscă să-i încheie lui Marius Ioniță prematur cariera.

Marius Ioniță, 29 de ani, juca fundaș la Gloria (singurul buzoian din primul 11). În ciuda acuzelor Prosport și a logodnicei, fotbalistul a avut, conform reporterului buzoienii.ro, o evoluție bună. A mai și greșit, dar au fost și meciuri în care a primit aplauze de la spectatori pentru intervențiile salutare și dăruire.

Marius Ioniță va fi judecat de Comisia de Disciplină a FRF. Chiar dacă probele prezentate de logodnică vor fi anulate la Comisie, cariera jucătorului e 90% încheiată. Pentru că imaginea lui Ioniță e puternic afectată, iar antrenorii nu vor mai avea încredere în el.

P.S. Un cititor a ținut să ne transmită următorul mesaj. „Cei care cred că I. G. e o sfântă se înșală amarnic. Vă trimit doar o poză luată de pe internet. Credeți-mă că sunt și altele…”

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Și l-a distrus! Ea e fata care i-a încheiat cariera lui Marius Ioniță

  • Fundas …….. Ce cariera predestinata !!!!!!!

  • Un singur buzoian la Gloria, ăsta. Dar sa nu se desființeze ca nu vor niște burtoși, sa aiba robinetul deschis.

  • Mare paguba-n ciuperci . ,, fotbalist “ zero / .

  • O fi „lucrat” si asta prin Italia,Germania,Spania… Oricum, fraierul asta de Ionita o fi cules-o de prin baruri?

  • Unde lucreaza domnisoara?

  • Tocmai am vazut pe alte site-uri: face videochat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.