Și va mai dura… Judecătoarea a lăsat procesul neterminat și s-a mutat la Pătârlagele

S-au făcut opt ani de când terenul de sport din Crâng a fost ocupat de familia Brebeanu cu un cort de nunți.

Direcția Silvică, proprietara terenului, susține că terenul a fost ocupat ilegal în 2012, printr-un document măsluit (în locul unui an de contract s-ar fi trecut 5 ani) și a făcut plângere la poliție și parchet.

Familia Brebeanu susține, dimpotrivă, autenticitatea contractului pe cinci ani și nu eliberează spațiul (deși în 2017 ar fi expirat chiar și cei 5 ani).

Cert e că s-au împlinit opt ani de când există acest litigiu. Opt ani în care statul român (vai de el) n-a fost în stare să zică dacă-i albă sau neagră.

Șase ani dosarul penal a lâncezit la poliție și parchet, iar de doi ani stă la Judecătoria Buzău.

Și va mai sta întrucât judecătoarea Adriana Mihăilă, cu vreo două-trei ședințe înainte să dea sentința, s-a mutat cu delegație de șase luni de la Judecătoria Buzău la Judecătoria Pătârlagele (vezi decizia de mai jos).

Posibil, c-așa-i în România, ca procesul s-o ia de la zero cu noul judecător. Probabil că acesta va dori să asculte cu urechea lui martorii și inculpații (înainte de se muta și el pe undeva sau a ieși la pensie, evident, fără să fi pronunțat sentința).

De luat în calcul că după fond, va mai dura un an, cel puțin, și apelul de la Ploiești.

Probabil că familiei Brebeanu îi convine această slăbiciune a statului. Cât timp durează procesul se folosește de locul elitist din Crâng + plus încă cinci ani de contract în caz că va avea câștig de cauză în justiție
loading...

8 comentarii la „Și va mai dura… Judecătoarea a lăsat procesul neterminat și s-a mutat la Pătârlagele

 • poate ca cei din „justitie! asteapta ca „sentinta” in aceasta speta sa o dea un……piroman.Ca sunt destui cei care fumeaza pe unde apuca si arunca chistoacele asijderea.Despre „justitie si judecatori”,numai ….”de bine” cu „minunatele urari despre mama,tata si organele sexuale”. ….Ha,ha,ha,ho,ho,ho!

  Răspunde
 • Tereacă, vezi că spațiul respectiv este dezafectat din toamna anului 2019. Nu mai funcționează niciun cort.
  Nu te mai antepronunța.

  Răspunde
 • Răspuns pt dnul Radu. Nu e adevărat. Scheletul pt cort si celelalte acareturi sunt acolo. Nu s-a mai pus cortul pt. că s-au sistat nunțile cu pandemia. Altfel ar fi functionat.

  Răspunde
 • Sistemul legal ar trebui refacut din temelii, judecatorii ar trebui sa aiba raspundere si sa poata fi sanctionati. Normal ca nu au facut legi sa capete raspundere, ca aceasta ciuma a magistratilor si avocatilor a umplut parlamentul tarii si a nenorocit tara cot la cot cu clanurile de mafioti.

  Răspunde
 • Pandemia a apărut anul acesta, în primăvara, iar cortul nu mai funcționează din toamna lui 2019.
  Pe de altă parte, justiția de la noi funcționează după legile făcute în așa fel încât să permită astfel de situații.
  Magistrații trebuie să răspundă pentru ceea ce fac.

  Răspunde
 • Si daca se pierde in justitie, vor plati, pe sistemul prezidential, prejudiciul creat si vor returna sumele incasate dintr-o activitate desfasurata intr-un mod ilegal, nu??! Vedeti dvs, STATUL, oriunde, reprezinta totalitatea locuitorilor dintr-o tara. Pai daca astia-s afaceristii buzoieni, de zeci de ani de capitalism, alde brebenei, care sunt argumentele pentru care Justitia ar fi corecta?

  Răspunde
 • Nu vă mai bateți capul degeaba, acesta este statul strâmb edificat de Băsescu sub îndrumarea atentă și …dezinteresată a liderilor europeni și a ambasadorilor atlantici. Bietul popor a simțit mișelia și a votat masiv încetarea mascaradei la referendumul de suspendare a trădătorului, dar stăpânii lui străini ni l-au pus la loc să-și continue opera, ceea ce face și azi. Trinomul Președinte-Servicii secrete-Magistrați(procurori, judecători) a suprimat definitiv ideea de justiție. Cine câștigă în instanță în cauze minore se amăgește cu iluzia că am avea justiție, pe fond însă Mafia sufocă România!

  Răspunde
 • Este inca o dovada a celor afirmate de mine in repetate randuri pe diverse retele de socializare sau in comentarii la astfel de articole. Justitia a facut cu mult mai multe rele in comparatie cu politicienii! Daca politicienii au dat socoteala la alegeri, fiind taxati de cetateni, justitiarii indiferent de ce au facut rau, si au facut mult rau prin deciziile luate sau prin amanarea deciziilor pe care ar fi trebuit sa le ia, nu au dat socoteala nimanui! Concluzie…cancerul societatii romanesti este de departe JUSTITIA!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.