Sincronizare perfectă. Avioanele de la Boboc au trecut pe deasupra mulțumii chiar în momentul defilării

Astăzi, între orele 12.00 și 13.00, în părculețul Eroilor din Bariera Ploiești s-a desfășurat ceremonia prilejuită de „Ziua Eroilor” la care au participat în jur de trei sute de buzoieni.

Carmen Ichim a citit mesajul primului ministru, iar generalul (r) Achim Alstanei de la „Cultul Eroilor” – filiala Buzău a vorbit în jur de 20 de minute despre semnificația zilei și vestea bună primită de la primarul C-tin Toma că de luni vor începe lucrările de reabilitare a a „Monumentului Eroilor” din cimitirul cu același nume.

Coroane de flori au depus Instituția Prefectului, Garnizoana Buzău, în frunte cu noul comandant, generalul Gheorghe Vișan, Consiliul Județean și Primăria Buzău.

Cu flori ai venit copii însoțiți de profesori de la mai multe școli din Buzău.

Cu acest prilej au fost premiați și cei mai buni elevi și profesori la concursul de istoria organizat de militarii buzoieni. Ca de obicei, evenimentul s-a încheiat cu defilarea militarilor, jandarmilor și pompierilor în acordurile de marș ale fanfarei militare.

De apreciat și excelenta sincronizare cu momontul defilării a aviatorilor de la Boboc care au trectu pe deasupra mulțimii exasct în momentul defilării. La eveniment au asistat mai mulți militari și foști militari, familiile acestora, dar și mai mulți oameni politici printre care și deputații PSD Buzău – Dănuț Păle și Sorin Lazăr.

Iată mai jos o galerie foto de la eveniment. 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.