Singurul incident: în îmbulzeală s-au spart câteva baloane FOTO + VIDEO

Până în două sute de buzoieni s-au trezit mai devreme și s-au așezat la coadă la deschiderea noului LIDL din Buzău, programată la 07.30.

O inaugurare fără fast, singurul element fiind apariția unei angajate care le-a urat bun-venit cumpărătorilor și i-a poftit înăuntru.

Pentru că nu s-au dat tigăi, îmbulzeala a fost de scurtă durată și s-a lăsat doar cu spargerea câtorva baloane. Vezi VIDEO mai jos.

Noul LIDL din Bariera Ploiești are avantajul unei poziționări bune, putând atrage clienți din Unirii Sud, 1 Decembrie, Crâng și Micro XIV, dar și pe cei în tranzit către și dinspre Ploiești, București și Slobozia.

Dezavantajul îl constituie accesul auto, clienții care vin din oraș fiind nevoiți să ajungă până în rondul de la Kaufland.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Singurul incident: în îmbulzeală s-au spart câteva baloane FOTO + VIDEO

 • Nu au fost date tigai,dar au fost date la pret redus ‘olite de noapte’ in care cumparatorii sa isi puna ‘rahaturile’ cumparate din magazin.Nu stiu cati clienti va atrage acest nou supermarket,dar intuiesc cati nu ii vor mai trece pragul dupa dezamagirea primelor cumparaturi facute aici:multi!

 • @Oracol, nu a fost nimic gratuit? Nu s-a dat de pomană niciun produs? Ce nenorociți! Ce credeai? Că o să dai lovitura dacă mergi la deschidere? Țeapă!
  Clienți o să aibă destui, au produse bune și promoții reale.
  Cât privește accesul cu auto în parcare, nu cred că este o problemă dacă se face rondul la Kaufland, iar pentru ieșire este mai ușor.

  P.S. Avem nevoie în oraș de firme care să producă bunuri ori care să ofere servicii, nu doar de magazine, adică de consum.
  P.P.S. Marele investitor anunțat de Toma s-a evaporat…

 • Bine punctat Vlad
  Dar mai in soapta ca se supara nenea reporterul
  Nu accepta nimic spus de Toma(seful lui) cum ca nu ar fi respectat o promisiune!
  Cat despre accesul auto
  Se vede cine a dat spaga si ciolanul mai gras, acolo s-a facut rond!
  Auras ia lamureste ne tu
  Dar intai cere aprobarea sefului!
  Ca ai vazut ce te a pus cu botul pe labe la poza obraznica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.