Sinucidere! Și-a dat foc în mașină!

Pentru că mașina nu era în trafic, ci se afla în fața propriei case, anchetatorii au luat – logic – ca prima opțiune varianta sinuciderii.

Se presupune că bărbatul de 41 de ani din Rm. Sărat ar fi recurs la gestul auto-incendierii în propria mașină din cauza unei adânci depresii.

„Victima găsită carbonizată în autoturismul cuprins de flăcări este un localnic în vârstă de 41 de ani. Potrivit informațiilor, acesta ar fi intrat în depresie după un divorț, însă chiar și așa, acesta reușise să își refacă viața alături de o altă femeie. Totuși, dorul primei soții l-ar fi împins, spun informațiile, către un gest necugetat”, scrie ramnicpress (CLICK AICI)

Apelul la 112 l-a făcut în jurul orei trei dimineața o rudă care a realizat că în fața casei ardea ceva. Când s-a apropiat a văzut că era vorba de o mașină, în care părea să fie un bărbat. Evenimentul nefericit s-a produs pe strada Nicolae Labiș de la periferie – în spatele cimitirului din Rm. Sărat.

Dacă sinuciderea e varianta adevărată atunci se prezumă că râmniceanul a stropit cu benzină prin mașină, s-a încuiat înăuntru, după care a aprins bricheta.

După modelul prezentat mai jos:

loading...

Un comentariu la „Sinucidere! Și-a dat foc în mașină!

  • v-ati gandit daca l-a ucis a 2 nevasta ? dar de ce la 2 noaptea ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.