Sistem nou de preluare a clienților în fața gării CFR Buzău

Sistem nou, stop & go, înființat de azi în fața gării CFR din Buzău.

Clienții care au nevoie de taxi trebuie să apese pe buton.

După apăsarea butonului semnalul este transmis către un semafor aflat în afața stației de taxi. Semaforul se schimbă de pe galben pe verde, iar taximetriștii află astfel de existența unui client în așteptare.

De notat că stația de taxi a fost mutată din fața gării pe strada Filantropiei. Și taximetriștii sunt mulțumiți întrucât pot parca pe ambele părți (vezi foto mai jos).

Noul sistem vine și în favoarea buzoienilor (care nu sunt taximetriști) care vor avea astfel posibilitatea de a opri în fața gării pentru a lua pe cineva. Până acum locul era ocupat adesea doar de taximetriști.

loading...

5 comentarii la „Sistem nou de preluare a clienților în fața gării CFR Buzău

  • Deci, chiar dacă nu-s taximetrist, pot opri un minut pe banda aia în fața gării, să iau pe cineva, nu?

  • Avand in vedere faptul ca ,taximetristii dupa ora 22:00 refuzau cursele pana in centru pe motiv de…distanta scurta,acest semafor pare a fi ceva in folosul
    clientilor! Nu cred ca nenea taximetristul va mai refuza cursa sa se aseze din nou la rand, sa astepte un alt client pentru o cursa mai…eficienta financiar!Nu stiu daca taximetristii sunt multumiti…dar pentru clienti, e un lucru bun.

  • Eu nu am luat taxi-ul niciodata de la gara, pentru ca stau prea aproape si am fost refuzat absolut mereu.

    Poate este eliberata si banda de pe partea cealalta de statia bazar, unde se ingramadesc masinile ca nu au loc dupa ce au trecut semaforul. Mi se pare marlanie fara margini a primariei sa faca statie de taxiuri imediat dupa semafor, sa blocheze circulatia, mai ales ca nu ia aproape nimeni taxi-ul de acolo. Sa ii bage pe o alee si pe aia, sa nu ne mai stea in drum.

  • Numărul taxiurilor din oraș este prea mare raportat la numărul de locuitori. S-a depășit acel număr stabilit prin lege. Plus că toți țiganii și toți țăranii s-au făcut taximetriști.

  • Cum, tov Leo nu are încă nici o opinie ? Ori tematica abordată în articol nu se identifică cu programa studiată la Ștefan Gheorghiu ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.