Situație absurdă. 18 familii afectate, din acest bloc

Fotografia întunecată de mai sus a fost realizată aseară după ora 22.00 de reporterul buzoienii.ro pe holul de la etajul trei al blocului „Integral”. Mai înainte primise un telefon.

„Vă rugăm, dacă puteți să ne ajutați și pe noi. Suntem 18 familii pe acest etaj. E a doua noapte când nu avem curent. Avem copii mici, ni s-au dezghețat frigiderele, stăm la lumânare”, a spus o doamnă de la celălalt fir.

Ăsta e blocul problemă. Se numește „Integral 2” și e un bloc muncitoresc situat vizavi de Drăgaică în cartierul denumit tot Integral

La fața locului, reporterului i s-a explicat situația aberantă:

„Panoul electric al etajului nostru se află în camera de la parter a unui domn Nelu. Care e din Cernătești și nu vrea să vină până aici ca să deschidă ușa și să lase electricianul să rezolve problema. I s-a spus la telefon domnului Nelu că vine cineva cu mașina care îl ia și îl duce înapoi la Cernătești, dar tot n-a vrut. Acum, nu mai răspunde nici la telefon, nici la mesaje. Suntem disperați, nu știm ce să mai facem”, s-au plâns locatarii de la etajul trei.

Așa stau oamenii. La lumânare sau cu becuri pe baterii

Mai jos s-a fotografiat ușa camerei de la parter a domnului Nelu. Oamenii au răbdat două nopți, dar există riscul ca în a treia vreun locatar mai nervos să forțeze ușa pentru a ajunge la panoul de pe peretele de dinăuntru.

„Am sunat și la poliție. Dar ni s-a spus că în acest caz nu ne pot ajuta”, au adăugat locatarii.

În concluzie, domnule Nelu, poate măcar după ce veți citi acest articol vi se va face milă de vecinii dvs. și veți binevoi să treceți pe acasă. Așteptăm vești bune.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Situație absurdă. 18 familii afectate, din acest bloc

 • Dom’ Nelu, un mic comunist trist, rautacios si mojic. Ca toti din generatia lor 🙂

 • Domnul Nelu numai cu ochii pe Buzoienii.ro sta…..nu clipeste, nu respira !
  :)))))
  Bravo tereaca !
  :)))))

 • Prostie romaneasca,ce cauta o INSTALATIE COMUNA in interiorul unei proprietati private ? Conform Legii locuintei ESTE OBLIGAT sa permita accesul, daca nu vrea ,ASOCIATIA DEPROPRIETARI poate intra pt ca este caz DE FORTA MAJORA. Se face un proces verbal si se sigileaza proprietatea,SIMPLU,DACA ESTE ADEVARAT CE SPUN LOCATARII.

 • Problema este ca la acest bloc instalatia electrica este foarte veche ( e la ” pamint ” ) si trebuie inlocuita .
  Exista un singur contoar de energie electrica din care se alimenteaza toate cele 70 spatii locative. Nu exista contorizare individuala si consumul de energie electrica se imparte … ” la ochi ” … in raport de numarul de persoane prezente .

  S-au facut demersuri la ELECTRICA pentru separarea consumurilor si contorizarea individuala a locuintelor din aprilie 2018 !

  Dl BARLA, mare director mare la ELECTRICA este ba in campanie electorala, ba la sedinte la ALDE unde au ca preocupare sa-l puna Viceprimar pe ROSIORU de la PSRo in locul lui NEDER, insa sa rezolve problemele de serviciu urgente NU ARE TIMP !

  Pentru ca este functionar la STAT si pentru ca este la STAT, el se ocupa cu STATUL! Pe bani multi si frumosi!

  In tot acest timp ELECTRICA se ocupa cu „elaborarea de solutii tehnice”, au trimis echipe de proiectanti de vreo 4 ori la fata locului sa masoare niste lungimi… s-au facut proiecte, paraproiecte, au fost trimise la avizat, aprobat, paravizat, in clasica birocratie romaneasca!

  In aprilie 2019 Dl. BARLA A PROMIS ca cel tirziu in AUGUST 2019 o sa puna contoare ca (vezi Doamne) nu le are pe stoc si le-a comandat de la fabrica. A trecut si mama lui AUGUST 2019 si tot nu le-a pus. O fi fost ocupat cu stringerea desemnaturi pentru alegerile prezidentiale … de!

  Daca in aprilie 2018 se incepea un proiect sa se faca pod peste Dunare , sint convins ca acum era gata nu numai proiectul ci era dat in folosinta si podul!

  Dar sa se monteze un tablou electric (firida ) unde sa se monteze contuarele de unde vor trage bransamente pe cheltuiala proprie consumatorii … e complicat tare. Calcule, chestii, trestii.
  Culmea este ca oamenii au strins banii sa achite partea de cheltuiala care-i priveste (de la contoar in casa) insa IMPOTENTA ELECTRICA – nu este in stare sa monteze 5 firide !

  Pe ăștia care stau in fotolii luxoase pe foarte multi bani nu-i trage nimeni la raspundere ?

  Ba STATULE ROMAN da cu ei de pamânt să se auda din Piata Dacia daca esti STAT!

 • Pe pagina de facebook a lu’ Birla sint mesaje de campanie electorala !

  Ma intreb si io’ : el este platit de ELECTRICA sau de ALDE ? …… Asa … de curiozitate !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.