Situație critică în Primăria Buzău. Secretarul instituției și-a dat demisia

Situație de criză în Palatul Comunal. Secretarul municipiului, jurista Diana Pavel Tărigrădeanu, și-a anunțat demisia din funcție.

„Da, nu e o veste bună de loc. Diana Pavel a fost solicitată să se întoarcă în Prefectură. Am înțeles că și acolo e mare lipsă de juriști, fata a trebuit să se întoarcă, n-a avut ce face. Suntem într-o situație foarte dificilă. Ditamai primăria, mai stăm doar în trei juriști. Vă dați seama câte acte trebuie emise, câte avize de legalitate trebuie date, avem și procese grele. Nu știu cum ne vom descurca. Nici nu putem angaja alții, avem organigrama blocată, conform unei decizii, încă o dată o spun, ciudate a Tribunalului Buzău. Până mâine dimineață trebuie să avem secretar, nu putem funcționa fără, se blochează primăria. Voi lua o decizie în seara asta” a anunțat primarul Toma.

 Cel mai probabil pe această funcție va fi numit un alt jurist din primărie, Bogdan Barbu, care a mai îndeplinit acest post câteva zile, după demisia de la începutul lunii ianuarie a lui George Sava.

„Da, doar trei am mai rămas. Diana pleacă, o colegă a intrat în prenatal, o alta a născut și e de un an în postnatal. Ca să meargă treaba, ne luăm de lucru și acasă” a precizat Bogdan Barbu. 

În ultimul an postul de secretar a fost ocupat pe rând de Ștefan Nedelcu, Radu Roxelana, George Sava și Diana Pavel (vezi foto mai jos).

Auraș Tereacă

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.