Situație periculoasă. Dungi albe și dungi galbene

UPDATE: Pericolul a fost înlăturat! Circulația dinspre Brăila (DN2B) și dinspre Șoseaua Brăilei înspre podul de la Marghiloman a fost blocată cu bariere. Șoferii sunt nevoiți acum să folosească cele două bretele (CLICK AICI pt. detalii).

ȘTIREA INIȚIALĂ

Situația periculoasă ne-a fost sesizată în această dimineață de mai mulți șoferi.

„E risc de accidente în Bariera Brăilei. S-a făcut noul marcaj de culoare galbenă, dar nu s-a întrerupt circulația dinspre Șoseaua Brăilei pe sub podul de la Metalurgica. Există risc de coliziune între cei care vin dinspre Gălbinași și o iau pe noul drum galben, cu cei care vin dinspre Buzău pe Șoseaua Brăilei”, e situația reclamată de șoferi.

Locul unde se intersectează acum cele două drumuri. Sfat: circulație cu viteză redusă și atenție în zonă

Acum, sunt și șoferi dezorientați care nu știu pe unde s-o apuce: pe drumul galben (nou) sau pe cel alb (vechi). Vezi foto mai jos.

Update:

„Știm problema, într-o jumătate de oră o să închidem circulația pe podul rutier de la Metalurgica, dar și pe sub el. Urmează să ne vină panourile și indicatoarele prin care vom închide circulația”, ne-a declarat ing. Dorina Dobrescu de la firma care va proceda la demolarea vechiului pod și la construcția unuia nou.

Acesta e podul rutier de la Metalurgica. Va fi demolat și reconstruit

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.