Situație periculoasă. Nu ieșiți din case!

ULTIMA ORĂ: Decizie a Inspectoratul Școlar Buzău în privința cursurilor de joi, 6 februarie – CLICK AICI

Cetățenii din orașul și județul Buzău sunt rugați de autorități să evite în această seară a mai ieși din case din pricina vântului puternic.

Acesta bate la rafală cu aproape 100 de km/h desprinzând diverse obiecte care se pot transforma în proiectile periculoase.

Elemente de acoperiș sau desprins deja la o casă de pe str. Cuza Vodă, pompierii fiiind chemați să asigure zona. Vizavi de Tribunal s-a desprins un panou publicitar.

În rondul de la avion un element ornamental rămas de la Crăciun s-a prăbușit pe carosabil, fiind îngreunat traficul în giratoriu.

Un acoperiș a fost zburat cu câteva minute în urmă și la Rm. Sărat.

DSP Buzău, decizie inspirată

Din pricina codului roșu de viscol (ora 18.00), DSP Buzău a început transportul gravidelor și a pacienților care au nevoie de dializă și oxigen către Maternitatea și Spitalul Judeţean pentru a se evita situații periculoase în această noapte.

„Până la acest moment, la Spitalul Județean de Urgență Buzău au sosit 11 pacienți cu grad de risc care necesita cazare și monitorizare. Dintre aceștia, la Maternitatea Buzău au ajuns 2 gravide cu sarcina la termen, iar la U.P.U au sosit șase pacienți dependenți de oxigen care au rămas internati pe secția Medicala și trei pacienți care necesită dializa, care au rămas internati pe secția Chirurgie” – informare UPU Buzău

Doi pacienți dependenți de oxigen din localitatea Stâlpu au fost aduși în urmă cu câteva minute la Buzău.

ÎNCĂ NU NINGE. Conform informațiilor culese de reporterul buzoienii.ro deocamdată nu ninge în jud. Buzău, nici măcar în zona de munte. Polițiștii sunt pregătiți în această noapte să închidă drumurile, în caz că va fi nevoie.

Reveniți constant pe buzoienii.ro pentru a fi la curent cu informațiile importante din județ.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Situație periculoasă. Nu ieșiți din case!

  • Intrebare pentru dl Toma: ce actiuni PREVENTIVE a demarat in acest sens? Cate sanctiuni a dat primaria pentru afisaje, pomi si acoperisuri incorecte ANTERIOR codului rosu de vant?

  • Anul trecut s-a facut sesizare in legatura cu niste tabla pusa deasupra la niste balcoane dupa ce una din ele s-a desprins si a fost luata de vant cand a fost vant puternic. Doar un miracol a facut sa nu fie cineva ranit sau omorat, fiind o zona circulata cu spatii comerciale.
    Nimeni nu a facut nimic atunci, probabil se asteapta sa fie decapitati oamenii de celelalte bucati ramase.
    Si de panouri s-au facut niste sesizari verbale catre politistii locali, dar nimanui nu ii pasa, nici cand mor oamenii striviti sau decapitati de ele… nu da nimeni doi bani pe cetateni, fiecare functionar public urmareste doar umflarea buzunarului propriu cat mai mult si fara munca, sa treaca timpul sa incaseze banii multi de la buget si eventuale atentii pe langa.

  • E plin orașul de ornamente de la Crăciun, noroc cu vijelia asta ca ne scăpa de ele!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.