Sloturile – categoria de jocuri de noroc unde inventivitatea nu are limite!

Află care sunt sloturile cele mai noi pe care le poți juca pe platformele de casino în 2024. Vezi ce funcții și bonusuri speciale oferă

Începând cu 1976, atunci când era lansat Fortune Co, primul slot video, segmentul jocurilor de păcănele a progresat enorm.

Fortune Co, primul slot video, 1976

În 2024, jucătorii din cazinourile online, precum mr bet, au la dispoziție mii de jocuri precum la aparate, cu teme și funcții speciale variate.


Din dorința de a crea păcănele memorabile, producătorii din acest domeniu au inovat și au transformat mecanismele de joc.

De la liniile de plată clasice s-a trecut la 117.649 modalități de câștig, iar de la grilele cu 3 ori 5 role la Tumble Reels și Infinity Reels.

Jocurile simple, cu grafică și sunete demodate, din categoria fructe și șeptari s-au transformat în pacanele 3D, cu simboluri Wild, Scatter și Mystery. Au apărut sloturi cu jackpot-uri progresive, cu runde Bonus Pick and Click sau speciala de cumpărat (Buy Bonus).

Așa au apărut și sloturile muzicale precum Gun’s Roses, Motorhead, Jimi Hendrix sau sloturile horror precum precum Blood Suckers, Halloween Jack, Wild Walker sau Dark Vortex. În acest sector al jocurilor de noroc apar tot felul de titluri și jocuri inedite, care reușesc să capteze atenția jucătorilor, transformându-le în adevărate hit-uri.

Leprechaun goes to Hell

Slot lansat de Play’n Go în 2016, cu o grilă formată din 5 role, 3 rânduri și 25 linii de plată. RTP-ul este 96.54%, volatilitatea medie, iar câștigul maxim ajunge la 250000 monede. Slotul se bazează pe un fundal muzical care combină elemente irlandeze cu accente de hard rock.

Pe lângă cele patru jackpot-uri progresive, jucătorul poate beneficia de runda Infernal Bonus, în care fiecare inima încornorată îi va aduce o rotire gratuită suplimentară. Animațiile și grafică sunt unul dintre punctele forte ale acestui joc de păcănele.

Eggomatic

Creat de Netent în 2013, slotul Eggomatic se încadrează în categoria Steam Punk. Are o grilă formată din 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată. RTP-ul este 96.48%, volatilitatea medie și oferă un câștig de 94750 monede. Tabelul de plăți este afișat într-un mod cinematografic, iar efectele audio sunt spectaculoase. Grafica și animațiile completează perfect fundalul audio.

Runda Free Spins oferă între 7 și 50 rotiri gratuite, iar funcția Coin Win Eggs oferă mai multe monede în funcție de nivelul de pariere. Funcția Surprise Egg îi oferă jucătorului un avantaj precum Spreading Wild Egg, Coin Win Egg sau Free Spins Egg.

Ace Ventura Pet Detective

Lansat de Playtech în 2015, acest slot se bazează pe filmul cu același nume, care l-a confirmat pe Jim Carrey în rolul de comediant. Slotul are o grilă formată din 5 role, 3 rânduri și 243 de modalități de câștig. RTP-ul este 96.18%, iar volatilitatea medie. Runda Free Spins înseamnă 7 rotiri gratuite pe parcursul cărora pot apărea simboluri modificatoare, reprezentate de diverse animale.

Rechinul oferă extra runde gratuite, porumbelul oferă multiplicatori Wild, delfinul acordă multiplicatori de câștig Mystery, gorila acordă upgrade-uri simbolurilor, liliacul oferă simboluri Wild aleatorii, iar elefantul transformă rolele în Expanded Reels.

De asemenea, pe parcursul jocului de bază, se pot declanșa bonusuri precum Jungle Friends (extra simboluri Wild), Loser (respin cu multiplicatori care cresc până câștigi) și Sneaky Walk (Ace Ventura se streacoare pe role și adaugă simboluri Stacked Wilds).

Alte jocuri de păcănele inedite pe care le poți încerca în 2024

Lista jocurilor neobișnuite poate fi completată cu pacanele precum Frog Grog, Invaders from the Planet Moolah, Money Cart, Sushi Bar, Wonky Wabbits, Machine Gun Unicorn, Ninja Fruits, Cyrus the Virus, Motorhead sau Karate Pig. Sloturile produse în ultimii ani au ca obiectiv să le ofere jucătorilor o experiență de joc completă din punct de vedere al divertismentului. Prin urmare, distracția va fi de fiecare dată la cote ridicate atunci când joci sloturi inedite.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.