Șmecherului i s-a înfundat a doua oară. „E pericol public”

E acum în arest preventiv pentru 29 de zile. Creditul de înțelegere din partea judecătorilor buzoieni s-a terminat pentru un tânăr de 31 de ani din Vadu Sorești (comuna Zărnești).

După ce a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate (pe care l-a rupt) la Pruneni (comuna Zărnești), iar apoi a fugit (nu avea permis și, probabil, că era și băut) polițiștii buzoieni l-au căutat, prins și reținut.

Ulterior, un judecător de drepturi și libertăți, a decis ca personajul nostru să rămână în arest preventiv 29 de zile.

De ce arest ?

Pentru că în urmă cu două săptămâni, același individ a ajuns cu mașina în șanț, pe undeva prin Mărăcineni. La fel, nu avea permis și era băut (1,09 mg/l alcool în aerul expirat). A fost atunci doar reținut, iar după 24 de ore a plecat acasă.

După al doilea accident, localnicii (de prin Zărnești și Racovițeni) l-au luat la ochi și au protestat împotriva toleranței oamenilor legii.

Cetățean: „E pericol public. Șoferul are 31 de ani, nu are permis, dar circulă în fiecare zi. Nu înțeleg ce fac poliția, procurorii, judecătorii. El e acum bine-merci acasă. Ce așteaptă cei enumerați mai devreme ? Să fie omorât un om ? De unde atâta toleranță pentru un tip care își bate joc de toată lumea ?”

Iată că toleranța oamenilor legii s-a terminat, iar personajul nostru va reflecta pentru 29 de zile asupra condiției sale. Totodată, va fi cercetat pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

Citește și:

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.