Smiley, anunț cu trei zile înaintea „Confesiunii” de la Buzău

Cu trei zile înaintea „Confesiunii” lui Smiley de la Buzău, organizatorii au anunțat azi, în conferință de presă, acordarea unor facilități:

„Elevii și profesorii care vor să-și cumpere bilet vor beneficia de reduceri. 50% pentru profesori și 30% pentru elevi. Încă mai sunt bilete, dar nu prea multe. În total s-au pus în vânzare 2500 de bilete. Interesul e mare, colegii mi-au spus că s-au strâns peste 150 de mii de vizulizări ale evenimentului pe facebook ”, a precizat Ionuț Pavel, șeful asociației culturale Spectaculis – cel care a adus la Buzău și concertul de crăciun al Johann Strauss Ensemble.

Din unele informații, au fost epuizate biletele de 50 de lei, cele mai ieftine, dar s-ar mai găsi din cele de 100, 140 și 175 (fix în fața scenei).

O sută de bilete vor merge gratuit către cei mai silitori copii din centrele de plasament din Buzău.

La conferința de presă de azi s-a deconspirat și o altă surpriză pregătită de organizatori. Înainte de Smiley pe scenă va urca și talentata cântăreață buzoiană Dora Gaitanovici.

„Am emoții. Îi mulțumesc lui Smiley pentru acest privilegiu. Sper să fiu la înălțimea unui astfel de spectacol. Sunt neliniștită, dar și nerăbdătoare să cânt în fața câtorva mii de buzoieni”, le-a spus Dora, azi, jurnaliștilor.

În deschidere, alături de Dora va cânta și Ana Munteanu, câștigătoarea de la Vocea României.

Concertul lui Smiley va avea loc duminică de la ora 18.00 la sala Sporturilor. Cu o zi mai devreme tot la Sala Sporturilor se va desfășura și concertul extraordinar de muzică populară dedicat centenarului unirii dintre România și Basarabia.

Citește și articolul: Au apărut imaginile VIDEO! Accident controversat. Cine e de vină ? Bătrânul sau viceprimarul ?

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Smiley, anunț cu trei zile înaintea „Confesiunii” de la Buzău

  • Smiley este o prezență deosebită și o voce incontestabilă în industria muzicală din țara noastră ,dar nu trebuiesc uitate nici Dora și câștigătoarea de la Vocea României ,două soliste de marcă ,în ciuda vârstei lor .Sunt sigur că buzoienii vor avea o seară de neuitat la concertul care urmează să aibe loc .

  • Elevii sunt mai bogați de decât elevii din acest motiv au reducerea mai mică.

  • Elevii au alocatia mare de aceea au reducere doar 30% . Profesorii, au salarii mici.

  • Pentru cei care au luat bilete mai devreme de ce nu s-a aplicat reducerea pentru elevi? Bilete am luat din cele la 140 lei .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.