Pentru a beneficia, buzoienii trebuie să se înscrie. FACILITATE

Primești SMS imediat dacă la tine pe stradă se ia apa ori dacă din pricina unei avarii apar turbidități.

Sistemul de informare prin SMS a fost implementat de Compania de Apă la nivelul mun. Buzău – pentru beneficiarii aflați în facturare directă (jumătate din totalul consumatorilor din oraș).

Pentru a beneficia de această facilitate, buzoienii trebuie să comunice la Compania de Apă numărul de telefon pe care doresc să primească informațiile.

Vezi mai jos comunicatul emis de Compania de Apă Buzău.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Pentru a beneficia, buzoienii trebuie să se înscrie. FACILITATE

  • Foarte bine! Acum vine întrebarea: Dar o asociație de proprietari care are un contract valid cu Compania de Apă poate face același lucru, în numele proprietarilor pe care îi reprezintă și care sunt beneficiari ai serviciilor oferite de Companie? Bineînțeles, cel care primește mesajele, președintele sau administratorul, are obligația morală de a le da mai departe tuturor membrilor din asociație. Dacă nu este posibil, atunci să se rezilieze contractul asociației de proprietari cu furnizorul de servicii, urmând să se încheie, concomitent, contracte individuale cu membrii acesteia, pentru a beneficia și aceștia, la rândul lor, de astfel de servicii. Corect, nu?

    Răspunde
  • Nu ma intereseaza sms-urile, eu de altceva sunt curios. Cand vopsim si noi palatul comunal? A ajuns in 2 nuante, spalacit, jegarit. Intreb pentru ca am vazut poza si mi-am adus aminte de el. Chiar si o renovare sumara merita o cladire de genul. Poate face UE cinste.

    Răspunde
  • Lasă-l încolo de palat, că zici că l-ai adus de-acasă! Aici e vorba de apa noastră, măi Username, apa mă, cea de toate zilele, că fără ea ne ducem pe cocioc. Tu ești de-ăla, de-al lui Bachus, care zici că apa nu-i bună că fac sex peștii în ea?! :)))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.