Șoc în politica locală. Reacție frumoasă și din PNL: „Mi-a fost coleg de clasă. Om de o rară calitate!”

„Nu pot să cred! Îmi pare rău, dar nu-mi găsesc cuvintele”, a spus Dănuț Păle la vestea că Sebastian Radu s-a prăpădit în această dimineață.

„Pentru mine, Bunul meu Prieten Sebi Radu nu va muri niciodată! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris mai apoi pe facebook Dănuț Păle.

Sebastian Radu (49 de ani) s-a prăpădit după ce virusul i-a „mâncat” plămânii. Buzoianul rămăsese practic fără plămâni, iar singura șansă de supraviețuire era un transplant de plămâni. N-a mai apucat.

Mesaje au postat pe facebook atât colegii din PSD, dar și rivalii din politică de la PNL.

Gesturi frumoase făcute și de Vlad Pufu și Gabriel Avramescu de la PNL. Primul a scris că Sebastian Radu i-a fost „coleg de clasă, om de o rară calitate”.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Șoc în politica locală. Reacție frumoasă și din PNL: „Mi-a fost coleg de clasă. Om de o rară calitate!”

 • Vaai, ce de lacrimi de crocodil aici !!!!
  Nu vă e ruşine, Ciolacu & Romaşcanu ?? Poate că dacă nu-l scoteaţi VOI de pe listă, acum săracul Sebi poate că ar fi fost în viaţă, perfect sănătos (COVID-ul l-a luat în contextul în care, datorită VOUĂ, el a fost nevoit să se apuce de alte treburi) !!
  S-ar fi putut dedica în continuare treburilor sale de viitor parlamentar… Cu ce v-a deranjat de nu i-aţi mai oferit loc eligibil şi anul acesta ??? Mai ales că era la Comisia de Sănătate (care e poate cea mai importantă, mai ales pentru buzoieni) !
  I-aţi scos pe Sebi Radu şi pe Dănuţ Păle (şi el foarte bun la Agricultură) ca să băgaţi în locul lor… pe cine ???
  Pe un Cristea ??? La ce se pricepe Cristea ?!
  Pe un Lungu ??! Ce ştie Lungu să facă în Parlament ???!
  Pe un Ţepelus ???????? Cu ăsta, mai ales, chiar că v-aţi scăpat pe voi !

 • Din fericire, la Buzau nu vedem dusmania aceea exacerbata intre partidele politice adverse , ura si neomenia anormala fata de rivalii politici pe care o vedem propagata de la Bucuresti, din dealul Cotrocenilor si care a sfasiat Romania in epoca de aur iohanista, mult mai grav decat in epoca basista.
  Nu acelasi lucru se intampla insa si cu unii sobolanii galbeni buzoieni a caror mentalitate zace inca in epoca maciucii si a naravurilor necioplite.
  Acestia merg in continuare pe principiul primitiv ca toti trebuie sa gandeasca numai ca ei. Daca le veti cere parerea, veti constata stupefiati ca sunt adeptii unui singur partid, ai unui singur post Tv, ai unui singur ziar, ai unui singur post de radio etc. care sa ne latre in urechi doar ce le place lor. Sau a mai multora dintre toate acestea, dar care sa latre doar ce au voie sa latre, ca sa dea impresia de pluralism. Goebelsism si stalinism total!
  Ei se considera reformatorii Romaniei, adeptii absoluti ai democratiei, purtatorii facliei progresului.
  Democratie si progres in care nimeni nu are voie sa gandeasca altfel decat ei! Nu gandesti ca ei, atunci risti maciucile si mizeriile lor in cap.
  Acesti primitivi ne promit noua progresul.
  Judecati singuri ce va va astepta cu asemenea specimene.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.