Șofer de 19 ani, viteză de 120 km/h pe un drum comunal!

Martorii spun că șoferul de 19 ani rula cu peste 120 de km/h pe un drum comunal din comuna Smeeni (la ieșire din Udați Mânzu spre Smeeni).

Atunci a avut loc impactul teribil, frontal cu autoturismul condus din sens opus de o șoferiță de 35 de ani.

Fordul șoferului de 19 ani s-a făcut praf. A fost nevoie de intervenția descarcerării pentru a-l scoate pe tânărul vitezist din mașină (19 ani, din Călțuna, com. Smeeni).
Motorul Fordului a zburat prin aer. În aceeași fotografie se observă și Opelul condus de șoferița de 35 de ani (din Udați Mânzu)

În urma accidentului au rezultat patru răniți, din care, conform primelor informații, doi grav: șoferul de 19 ani (din Ford) și o pasageră de 38 de ani din Opel.

Șoferul de 19 ani a primit îngrijiri medicale înainte ca pompierii să rupă ușa cu flexul și cleștele.
Imagine după accident

Vom reveni.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Șofer de 19 ani, viteză de 120 km/h pe un drum comunal!

  • Nu pățește nimic. Poliția este coruptă. Gândiți-vă câte porcării știți cu polițiști corupți din Buzău. Întotdeauna au ajuns mari șefi, cei mai corupți dintre ei.

    Răspunde
  • S-a jucat nfs înainte sa plece cu masina. Mi se mai intampla și mie.

    Răspunde
  • Acel nemernik trebuie sa raspunda penal pentru ca a fost foarte constient cand a apasat acceleratia ca sa faca impresii !!!..Uite ce odrasle/hahalere invata guvernul sa stea acasa, sa nu cumva sa faca armata, sa nu ridice un pai..etc., dar sa le dea numai drepturi, tinuti in puf, si pe bani cati mai multi, dar sa munceasca „babalacii” pana la adancii batranetii pentru ei !!!!!!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.