Șofer de taxi surprins pe cameră!

„Domnul” Nelu P. s-a făcut azi de băcănie.

A fost filmat când a lăsat sacoșa cu hoituri din portbagaj pe stradă.

Apoi a plecat cu nonșalanță (vezi VIDEO mai jos):

Imaginile au fost surprinse pe str. Vulturului (între Libertății și Decebal)

Rușine „domnule” Nelu P. (din Florica), felicitări buzoianului cu simț civic care a publicat imaginile pe facebook și a anunțat poliția cu privire la „isprava” taximetristului de la Taxi Bucegi.

Nelu P. (din Florica) va fi amendat (e posibil să fi fost deja interceptat de poliție), dar mai rău ar trebui să-l usture oprobriul public.

UPDATE. Poliția Locală l-a identificat și interceptat pe taximetrist. A primit o amendă cuprinsă între 500 și 1500 de lei.

Citește și:

loading...

14 comentarii la „Șofer de taxi surprins pe cameră!

 • m-am uitat in sacul lasat si nu erau hoituri

  Răspunde
 • Si eu am mers sa vad sacul dupa ce am citit articolul, speram sa fie ceva resturi de carne, oase pentru cainii mei dar nu erau hoituri, ci diferite gunoaie necomestibile

  Răspunde
 • exista vreo campanie de colectare a hoiturilor precum cea de electrocasnice vechi? sau unde putem duce animalele moarte de zi cu zi?

  Răspunde
 • Sunt niste cocalari astia. Sa vedeti cum conduc, cum taie calea, cum trec pe rosu. Si le-au mai facut si statii peste tot, care incurca circulatia.

  Răspunde
 • Bai Tereaca, tu esti tanar, de unde mama naibii ai textele astea care mustesc de comunism?
  „Nelu P. (din Florica) va fi amendat (e posibil să fi fost deja interceptat de poliție), dar mai rău ar trebui să-l usture oprobiul public.” Fratioare, fraza asta ar face sa creasca inimile tuturor tovarasilor din anii 60-70-80! Aduna-te, vino in realitate, lasa naibii pornirile astea comuniste!

  Răspunde
 • Imaginile sunt surprinse pe strada Vulturului, tronsonul dintra strada Libertatii si Strada Agriculturii.
  Partea cea mai amuzanta e ca sunt surprinse de camera aflata pe casa nou construita despre care vecinii zic ca ar fi detinuta de lumea interlopa.
  Daca e asa, inseamna ca nici interlopii nu mai sunt ce erau, au ajuns sifoane concentrate.

  S-au si autodenuntat ca nu respecta legea si camerele acelea surprind imagini ce conform legii nu au dreptul sa le surprinda.

  Răspunde
 • Oprobriul multimii, sau „a perp walk” (walking the perp, frog march) este o practica a fortelor de ordine din SUA de a conduce o persoana arestata printr-un loc public, oferind astfel oportunitatea presei sa faca poze si sa filmeze SUSPECTUL (nici macar condamnatul). De obicei arestatul este incatusat, uneori imbracat si in uniforma specifica. Apucatura aceasta provine in special din zona NY-ului si a anilor 1980 si mai ales in cazul infractorilor cu „gulere albe” (evazionisti de ex).
  Din nefericire constat ca nici aici nu avem paternitate, DNA-ul la vremea lui practic copiind practici occidentale cu mult mai sedimentate in timp.

  Răspunde
 • O fi facut macar dezinsectia „taxiului” asta dupa ce a carat gunoaie cu el? Astia de la „Taxi Bucegi” sunt cumva o filiala a RER Buzau,de cara gunoaie cu taxiurile? Uite asa te poti imbolnavi circuland cu astfel de ….”taxiuri”.

  Răspunde
 • Imaginile acelea sunt perfect legale surprind proprietatea privata a respectivului care a făcut public acest filmuleț, precum si o porțiune a drumului public. Este permisa filmarea pe drumurile publice și cu atât mai mult când se constata o contravenție sau o infracțiune. În zonele în care se interzice fotografiatul sau filmatul se găsesc indicatoare de atenționare a acestui fapt. Anonimul care reclama acest lucru sper sa nu fie nevoit sa caute dovezi video de pe la curțile oamenilor când va fi victima infractorilor sau gaseste pagube la autoturism.

  Răspunde
 • Giovany, imaginile alea ar fi fost perfect legale daca surprindeau DOAR proprietatea personala.
  Cat timp prin acele filmari se supravegheaza continuu cel putin 5 porti de intrare ale proprietatilor vecinilor, acele camere fixe incalca legea, care e clara, interzice supravegherea proprietatii vecinilor dar mai ales portile de acces la proprietatile vecinilor.
  In plus legea interzice publicarea imaginilor de pe domeniul public atata timp cat contin date personale, ori numerele de inmatriculare precum si imaginea oamenilor sunt conform legii date personale.
  Mai cititi legea datelor personale si codul civil.

  Răspunde
 • Instalarea camerelor de supraveghere se face cu firmă autorizată, în cazul persoanelor juridice. Privații pot să-și monteze singuri atâta timp cât semnalizează existența acestora și nu încalcă Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor). Înregistrarile video sunt considerate date cu caracter personal. European Data Protection Supervisor consideră că, atât timp cât înregistrările video surprinse de camerele de supraveghere pot duce la identificarea unor persoane, atunci ele pot fi clasificate ca date personale.
  Imaginile de față surprind parte din proprietatea celui care a montat sistemul de supraveghere (trebuie văzut dacă are anunțată vizibil existența acestuia), strada (domeniul public unde s-a și produs fapta) și părți din proprietăți private ale altor cetățeni. Întrucât s-a identificat atât persoana cât și autovehicolul (nr de înmatriculare), GDPR e făcut muci din toate punctele de vedere.
  Asta dacă dorim să fim fermi cu legea, civilizați, democratici și europeni. Dacă nu, căutăm scuze, propunem situații de lucru, aducem argumente sociale etc., așa cum ne e năravul mioritic și latin.
  Sunt curios cum procedează Uber și Bolt cu un astfel de colaborator și apoi mă mai gândesc dacă să-mi pară rău sau nu despe taximetriști în detrimentul car-sharing-ului.

  Răspunde
 • Legea camerelor de supraveghere cu privire la dreptul persoanei pe care o invoca unii, este aplicata în occident, dar acei legiuitorii au reușit sa-si educe cetățenii cu sistemul big brother. La noi se aplica doar partea actuala a legii venite din vest, fapt care ajuta infractorii sa scape și sa fie protejați. Nu ai voie sa filmezi un infractor pentru ca ii incalci drepturile civile, dar infractorul are voie sa incalce drepturile celorlalți cetateni. Nu trebuie sa ne mai miram când de fapt politicienii noștri sunt profesorii si protectorii infractorilor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.