Șofer din Buzău: „Nu e folie, așa sunt venite din fabrică”

Șoferul s-a plâns către buzoienii.ro, iar reporterul a ales să publice acest caz pentru că articolul va face lumină în speța geamurilor fumurii.

Șofer, Adrian Necula, Buzău: „Un domn polițist mi-a reținut certificatul de înmatriculare plus 850 de lei amendă. Pentru, a considerat dânsul, foliile cenușii de pe lunetă și geamurile laterale spate. Mașina am adus-o acum doi ani din Belgia, a folosit-o acolo un văr. A doua zi după întâmplarea cu polițistul, am chemat pe cineva, priceput, să-i dea foliile jos. Ăsta, s-a luat de mine, zicându-mi că-mi bat joc de el. Mașina n-are nicio folie, așa sunt geamurile din spate, heliomate. A doua zi am fost la RAR, am plătit 200 de lei, mi-au dat o hârtie care certifică faptul că așa sunt geamurile, nu-i nicio folie aplicată. Cu hârtia de la RAR am venit la ghișeu, la poliție. Doamna a luat documentul ștampilat de cei de la RAR, mi-a dat certificatul înapoi, dar nu mi-a anulat amenda. Mi-a spus că pentru asta trebuie să deschid proces la judecătorie”.

Șofer, Adrian Necula, Buzău: „Acum, domnule reporter, sper că mă înțelegeți de ce am venit către dvs. să-mi spun oful. Deci, eu nu sunt vinovat cu nimic, sunt în ordine, dar un domn polițist, probabil nepregătit sau rău intenționat, mi-a făcut o grămadă de probleme. Cheamă meseriaș, du mașina la RAR, plătește 200 de lei, acum trebuie să caut avocat, să-l plătesc, să pierd timpul pe la judecată…”

Pe de altă parte, reporterul admite că uneori se întâmplă să-i „blagoslovească” pe șoferii cu geamuri fumurii întrucât, precum în cazul dubelor de tablă, nu mai poate vedea eventualele obstacole din față.

Amatorii de geamuri fumurii susțin însă că opacitatea geamurilor îi ajută împotriva soarelui, ziua, și a farurilor puternice, noaptea.

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.