Șofer neatent, motociclist rostogolit pe stradă

Ambulanța a fost chemată în Broșteni pentru a acorda primul ajutor unui motociclist.

„Băiatul cu motocicleta venea dinspre Dorobanți. Șoferul, dinspre o străduță lăturalnică, Vladimir Maximilian. Șoferul a virat stânga pe Aleea Sporturilor, dar nu s-a asigurat și s-a băgat fix în fața motociclistului. Săracul băiat s-a rostogolit de mai multe ori pe stradă. Deștept, a știut să cadă”, ne-a spus un martor.

Motociclistul s-a ales doar cu câteva julituri.

Motocicleta a suferit daune în partea frontală
Motocicleta și autoturismul care s-au tamponat

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Șofer neatent, motociclist rostogolit pe stradă

 • Sunt parcate masini prin intersectii si abia te poti asigura de masini, motocicletele deja sunt mijloace de suicid. Trebuie sa fii bolnav psihic sa iti risti viata si sa deranjezi cartiere intregi cu zgomotul pentru un pic de distractie, ca sa fim seriosi, nu le foloseste nimeni pentru transport.

  Răspunde
 • „destept baiat” cred ca si a luat doctoratu la oxford si cred ca e posesor de barbita. Ce noroc pe noi buzoienii ca avem asemenea baieti destepti cu barba pantre noi. Da zgomotu pe care l fac motociclistii ? Şoferii şi motocicliştii cu o evacuare zgomotoasă sunt amendaţi în conformitate cu articolul 100, aliniatul 1, punctul 7 din OUG 195/2002. articolul menţionează particularităţile aferente conducerii unui autovehicul care, în mers sau staţionare, poluează fonic sau emană noxe peste limita legală admisă”. Potrivit Agenţiei de Mediu, limita cu pricina este între 45 şi 55 de decibeli. A masurat vreodata in buzau acesti decibeli de la motorete? Nimeni!

  Răspunde
 • Cat de mult te poti asigura cand iesi in strada principala dar vine un motociclist cu 100 la ora in localitate? Dar cand mergi pe banda ta si pe langa oglinda din dreapta te depaseste acelasi motociclist cu aceeasi viteza?
  Trebuie sa fii baba vanga sau sa trimiti o drona care sa filmeze cu 500 metri inainte sa faci stanga dreapta.
  Utilitatea motocicletei in oras este la fel ca miorlaitul unui motan stramb si fatat la urma. Pentru a gasi vreo femela aflata in calduri, poate poate…

  Răspunde
 • Daca mergea si el regulamentar aveatimp sa franeze si sa-l vada si soferul. Si eu am fost aproape sa-l faultez.

  Răspunde
 • Băiatul ăsta cu motoretă, circulă cu viteză mereu(la fel și acum) , nu are amortizor de zgomot la eșapament și face un zgomot infernal. Eu cred că mulți astfel de posesori, au probleme de auz dacă le place să urle în asemenea hal deranjând lumea.

  Răspunde
 • Fiți dragului atenți in trafic și luați vă motociclete boșorogilor!

  Răspunde
 • Bogdaproste că cineva, ceva, l-a pus la punct pe individul acela !

  Fie și doar pana ce-și repara obiectul care provoacă orgasm și tot e bine.

  In absenta unei instituții care am și uitat cum se mai numea, parca Poliția Romana sau ceva de genul macar conjunctura, mama natura, etc. sa mai lucreze în folosul cetățeanului.

  In rest, sunt complet împăcat cu faptul că individul, după ce-și va repara dildoul, va fi consecvent și nu v-a scădea sub 100km/h in oraș, viteza minima acceptata de comunitatea din care face parte.

  La mai multe evenimente de genul !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.