Șofer nevinovat de 39 de ani, carbonizat în Logan. Lucra la Lex Protect. Iată mărturia șoferului de pe autocisternă

Un tânăr de 39 de ani a murit carbonizat într-un Logan în această după-amiază în apropiere de Gălbinași.

În accident au fost implicate două autoturisme, un Logan și un Opel Astra (ambele se îndreptau ), dar și o autocisternă a Coco Rico.

Filmul tragediei ne-a fost povestit de șoferul de pe autocisternă care se îndrepta dinspre Gălbinași înspre Buzău.

„Cel cu Loganul a oprit pentru a vira stânga pe un drum lateral. Din spate a venit cel cu Opelul. Nu știu ce făcea, n-a fost atent în față, n-a pus deloc frână. L-a izbit în spate pe cel cu Loganul și l-a aruncat pe contrasens direct în fața mea. Eu, cu autocisterna, l-am lovit în lateral dreapta și l-am aruncat în șanț. Instantaneu mașina a luat foc. Aș fi vrut să intervin să-l scot din mașină, dar a ars atât d erepede și de tare… Cam la două minute s-a auzit și o explozie”, ne-a declarat șoferul de pe autocisternă.

În Logan se afla o singură persoană, angajat al firmei de pază și protecție – Lex Protect. Acesta mergea cel mai probabil la o intervenție la o firmă din zonă. A murit în chinuri groaznice, nevinovat. Colegii săi de la Lex Protect veniți la locul accidentului ne-au declinat identitatea acestuia: Gică Nițu, 39 de ani, din Vadu Pașii. Avea doi copii.

Din primele informații, vinovăția aparține șoferului din Opel. În Opelul cu numere roșii de Buzău se aflau două persoane, ambele transportate la spital.

În accident a mai existat un rănit. Un domn care se deplasa pe marginea drumului și care a fost lovit în cap de schije desprinse din autovehiculele tamponate.

Citește și articolul: Din impactul cu Jeepul, pietonul în șlapi a fost aruncat cu capul în bordură

Mai jos a fost inserată o galerie foto de la accident.

Avertisment: în ultima poză din calup se poate desluși persoana carbonizată. Cei mai slabi de înger sunt rugați să nu privească.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.