Șofer sau șoferiță cu BMW, cascadorie incredibilă. Galerie foto

Dacă n-ar fi primit explicațiile de la un polițist, reporterul n-ar fi crezut de la altcineva că așa s-au petrecut lucrurile.

BMW-ul care a traversat în diagonală strada Frăsinet, trecând peste scuar!

„O domnișoară de vreo 20 de ani s-a aflat la volanul BMW-ului. A ieșit din parcare de la Kaufland înspre avion. A avut viteză mare când a luat curba a derapat, a pierdut controlul volanului și s-a urcat pe scuar. A rupt gardul dintre cele două sensuri, a traversat carosabilul d epe sensul opus și s-a oprit într-un autoturism aflat în parcarea de la blocuri”, a explicat polițistul.

„Înainte să facă accidentul a făcut drifturi în parcare la Kaufland”

BMW-ul a fost tras (de un alt BMW) cu o chingă de pe trotuar unde se înfinsese într-un aerisitor de gaze. A plecat cu tot cu bucăți din gardul rupt (de pe mijlocul scuarului) și cu o bordură!

Bordura n-a fost agățată de pe trotuar ci de pe scuar! Împreună cu o bucată de gard. Vezi mai jos și mașina, un Opel, lovită în parcarea de la blocuri.

Polițistul i-a spus reporterului că la volan s-a aflat o tânără de 20 de ani. „Așa li s-a spus polițiștilor. Dar n-a fost așa. Un băiat a fost la volan, a văzut toată lumea. Și nici nu putea o fată să bage asemenea viteză, de-a ajuns cu BMW-ul peste scuar până aici”.

E bine că din toată această tărășenie n-a fost nimeni rănit. Minune mare că pe contrasens BMW-ul a pătruns între două mașini, dar și că n-a lovit pe nimeni pe contrasens.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.