Șofer urmărit de mai multe autospeciale de poliție

Surse din trafic ne-au informat că e în desfășurare pe străzile din Buzău o acțiune de urmărire a unui șofer fugar:

„Erau două autospeciale de poliție în urmărirea unei mașini care rula cu viteză. Urmăritul, cu un VW Passat gri, tip break, a ajuns în zona Clubului Polițiștilor, a întors la magazinele Sătești, a revenit pe Unirii, iar apoi a virat pe Bd. Bălcescu. Cu mașinile de poliție după el. Doamne ferește, să nu se întâmple vreun accident. E cred, nevoie de un blocaj, așa cum vedem prin filme”

UPDATE: IPJ Buzău a confirmat urmărirea care a început încă de la Poșta Câlnău!

„Un șofer de 34 de ani din Vaslui a fost surprins de aparatul radar circulând cu 120 km/h pe raza comunei Poșta Câlnău. Apoi, nu a oprit la semnalul agenților de circulație, care au pornit în urmărirea șoferului cu autospecialele de poliție având semnalele luminoase și acustice pornite. Șoferul nu a oprit la mai multe semafoare, fiind oprit și apoi imobilizat în mun. Buzău. A fost sancționat contravențional cu 3000 de lei și reținerea permisului de conducere pentru 240 de zile”.

Pentru că nu ar fi comis nicio infracțiune, șoferului nu i s-au pus cătușele și nu a fost reținut.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Șofer urmărit de mai multe autospeciale de poliție

 • Ar fi bine sa se ocupe Primaria prin Politia Locala si de trotinetistii care circula fara vesta sau alte sisteme de semnalizare pe drumul public,nu pe trotuare.De biciclisti nu mai e cazul ca oricum nu au vesta sau semnalizare ziua.Cand iti apare o trotineta cu unu de 2 metri pe ea in fata zici ca e in Startrek si nu e de ris.Nu.

  Răspunde
 • Ori a fost urmarire, ori a oprit la semafoare, intersectii, treceri de pietoni si a rulat cu 59 km/h tot timpul etc. Cum sa afirmi ca nu a comis nicio infractiune? Daca, in fuga asta lenta, urmaritul casapea niste oameni, ca si-a pierdut controlul, s-a panicat fiind urmarit? Eu inteleg ca l-au urmarit doar pentru a-i lua carnetul si aplica amenda, ambele chestii care se fac mult mai simplu si sigur prin posta. O singura manevra aiurea si aveam un nou caz precum cel cu fatuca aia nefericita si politistul pe motor. Nu prea se mai gasesc oameni cu discernamantul la domiciliu.
  P.S. Cum de n-au si puscat dupa el sa-l opreasca, sa-i retina carnetul si sa-i dea amenda? Era mai simplu cu ranitul langa tine.

  Răspunde
 • Deci politistii au pus in pericol toti participantii la trafic si toti proprietarii de pe sectorul de drum pentru o amarata de amenda care se putea face la distanta?
  Nu mai zic ca au pus in pericol bunurile publice si chiar propriile vieti, dar astea oricum e clar ca pentru ei nu valoreaza mare lucru, oricum cand intra in rosu ei se cred nemuritori, orgoliul e tot ce ii intereseaza.
  Poate n-ar fi o idee rea sa schimbe parlamentarii legea, sa interzica urmaririle si sa se asigure ca vor raspunde penal si financiar agentii in cazul in care se apuca sa faca pe nebunii doar ca vor sa isi primeasca doza de adrenalina precum in filmele politiste de unde se inspira ei si isi fac numai filme in cap.
  Cum zicea cel de mai sus, bine ca n-au inceput sa traga cum au facut alti colegi ai lor care au omorat oamenii ce mergeau pe trotuare sau stateau in casele lor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.